Revija Högla i Ana Marije Ricov odisala je profinjenom ženstvenošću i oduševila je brojne goste koji su došli na tradicionalno proljetno druženje u prekrasan prostor ekskluzivne zagrebačke trgovine poznatog austrijskog brenda. Goste je riječima dobrodošlice pozdravila regionalna menadžerica Sanja Faber, a voditeljsku ulogu preuzele su modne stručnjakinje Ana Matutinović i Tanja CerinskiŠtimac koje djeluju pod brendom Style&Wings. Dobroj atmosferi posebno je doprinijela svojim nadahnutim nastupom violončelistica Ana Gjud, članica Simfonijskog orkestra HRT-a i osnivačica gudačkog ansambla Vortex Strings. Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, šminku potpisuje Zdenka Mihelj, a frizure Studio Marcela pod budnim okom kreativne direktorice Jadranke Pezo.

3 Ana Gjud.jpg
Zvonimir Ferina 

Ana Maria Ricov predstavila je kolekciju „Amore“ namijenjenu modernim, nekonvencionalnim mladenkama koje svoje sudbonosno „da“ žele izreći na nekom atipičnom mjestu poput plaže. Lajtmotiv kolekcije su razigrani volani koji oponašaju valove mora te asimetrija i neočekivani prorezi koji podsjećaju na divlju nepredvidivost prirode, a istovremeno oslikavaju prepoznatljivi kreativni potpis dizajnerice.

4 Ana Maria Ricov.jpg
Zvonimir Ferina 

6 Hogl_Ana Maria Ricov.jpg
Zvonimir Ferina 

Höglova kolekcija proljeće/ljeto 2024. dojmljiv je hommage sofisticiranom dizajnu koji slavi ženstvenost i bezvremensku ljepotu. Fokus je na linijama koje naglašavaju pročišćeni minimalizam ponekad oplemenjen detaljima i materijalima koji daju uzbudljiv, moderan obrat. Reinterpretirani klasici su ključni komadi koji jamče nenametljivu eleganciju i diskretan luksuz.

7 Hogl_Ana Maria Ricov.jpg
Zvonimir Ferina 

Kada su boje u pitanju ove je sezone uz nezaobilaznu crnu, strastvenu crvenu i pastelne bež nijanse, u kolekciji snažno prisutna bijela, a zvijezde su svakako boja limete, ljubičasta i ružičasta. Högl posebnu pažnju posvećuje dugovječnosti i održivosti te nenadmašnoj udobnosti koja je zaštitni znak ovog globalno priznatog brenda kvalitetne obuće.

8 Hogl_Ana Maria Ricov.jpg
Zvonimir Ferina 

Cjelokupnu Högl kolekciju za jesen/zimu možete pogledati na: https://hoegl.com/eu-en/