Da Feminnemka Pamela Ramljakvoli uređivati interijere je dobro poznato, a to nam je potvrdila i prošle godine kad je vijest da je kupila stan u centru Zagreba izazvala ogroman interes na društvenim mrežama.

Ekskluzivno za Story je tad pokazala fotografije stana i otkrila nam da ga namjerava u potpunosti adaptirati i iznajmljivati. Govorila nam je tad i o svojoj ljubavi prema uređenju interijera.

'Imam iskustva s preuređivanjem. Ovo će biti četvrti put da nešto adaptiram. Svoj prvi stan sam dva puta renovirala i tada sam prvi put osjetila koliko to volim te da me to opušta i veseli. Tada sam upoznala svoje stolare koje od tada svima preporučujem i neprestano surađujem s njima. Savršeno realiziraju sve moje ideje i crteže. Doduše, ja stvarno biram sve, od materijala do utičnica, jako sam pedantna po tom pitanju i oni znaju da mora biti točno ono što sam zamislila. U stanu u kojem sada živimo također sam apsolutno sve adaptirala i tako sam najviše naučila pa jedva čekam novi projekt’, rekla nam je.

Njene su pratitelje oduševljavale i fotografije njenog novog stana u koji se sa suprugom Mladenom Salajsterom i njihovo dvoje djece, sinom Antunom i kćerkicom Marijom, preselila prije dvije godine.

Dnevni boravak Pamele Ramljak
Profimedia 

Sad se Pamela pohvalila božićnim ugođajem u svom domu. Odlučila se za jednostavniju verziju od mnogih svojih kolega te tako njenim dnevnim boravkom dominira veliko božićno drvce okićeno lampicama, velikim ukrasima u raznim oblicima i božićnim kuglicama. Na prozor i policu smjestila je svjetleće ukrase u obliku zvijezde i anđela, a tu je i ukrasni kamin.

‘Ono doba godine’, napisala je uz fotografiju.

Ovo je fanovima bila prilika i da zavire u Pamelin elegantni dnevni boravak uređen u svijetlim bojama. Ističe se zid sa zanimljivim uzorkom na koji je postavljen televizor, a sa svjetlosivim kaučem ukomponiran je meki tepih u gotovo istoj boji.

Uz kauč stoji pripadajući okrugli tabure, ali udobna ležaljka u tamnosivoj boji. Neutralne boje garniture za sjedenje Pamela je ‘razbila’ šarenim jastucima.

U ranijim je objavama Pamela pokazala i drugi kraj dnevnog boravka pa tako vidimo da ima velike prozore koji u stan puštaju puno svjetla, a vidi se i velika terasa s ljuljačkom. Koliko obožava svoje velike prozore i pogled na šumu i sama je istaknula u opisu fotografije. 

'Oduvijek sam maštala da gledam u drveće dok pripremam doručak... Bože, hvala ti', napisala je.

Na dnevni boravak se nadovezuje moderno uređena kuhinja sa šankom i jednostavnim dizajnom kuhinjskih elemenata.

Pamela je ranije pokazala i spavaću sobu, a na fotografiji vidimo samo bračni krevet s ukrasnim jastucima i noćne ormariće sa svjetiljkama.