Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLJEPŠOJ ŽENI SVIJETA KILOGRAMI SE LIJEPE ZA BEDRA I BOKOVE: Rješava ih se na najjednostavniji način

Njezin režim mršavljenja posebno je učinkovit prije ljeta jer je to jedan od najbržih načina da tijelo dovedete do savršenstva prije odlaska na plažu.

 madalina ghenea Izvor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Talijansko-rumunjska manekenka Mădălina Diana Ghenea jedna je od najljepših žena svijeta. I dok svima izgleda besprijekorno, baš kao sve žene svijeta i Madalina nije uvijek zadovoljna svojim izgledom.

Požalila se da se i ona bori s pokojim kilogramom viška koji se uglavnom lijepi za bokove, trbuh i bedra. Kako je ispričala, čim nabaci koji kilogram više, Mădălina prakticira popularnu dijetu, autofagiju.

 madalina ghenea Izvor: CRY-Olivier Huitel/Luis Sanchez / The Photo One / Profimedia

'Nisam liječnik pa ne mogu preporučiti, ali mogu reći što je meni pomoglo. Često prakticiram povremeni post i to na mene djeluje poput čišćenja. Probala sam, svidjelo mi se i sada to često radim kad mislim da mi treba', rekla je za CanCan.

Njezin režim mršavljenja posebno je učinkovit prije ljeta jer je to jedan od najbržih načina da svoje tijelo dovedete do savršenstva prije odlaska na plažu.

'Postoji nekoliko opcija. Jedna od njih je: 6/18, tj. jedem šest sati, postim 18 sati i nije mi teško izdržati. Zatim 5/2, što znači da imam pet dana u tjednu kada jedem normalno i dva dana kada ne jedem gotovo ništa i sve naizmjenično', ispričala je.

Mădălina vjeruje da dobar izgled ovisi i o pravilnom držanju. Zato ona uvijek hoda ispravljene kralježnice, a trudi se i sjediti tako. Na taj način tijelo izgleda zategnutije i vitkije.

Više fotografija jedne od najljepših žena svijeta pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image