Iako će za samo dva mjeseca navršiti 52 godine, na Severini se ne vidi da je zakoračila u šesto desetljeće.

Popularna pjevačica se jutros pojavila na Općinskom sudu u kombinaciji koja je istaknula njen vitak struk, a mnogi se pitaju kako održava djevojačku liniju i kilažu koja se gotovo ni malo nije promijenila u proteklih 20 godina.

‘Davno sam odlučila da neću svoje tijelo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali jako volim jesti i mogu puno pojesti’, ispričala je ranije Severina za Exkluziv.

Severina je otkrila da jede pet malih obroka na dan, a rekla je i da voli voće i povrće.

‘Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U zadnje vrijeme jako puno voća, a sada mi paše svo šumsko voće, dinje, lubenica’, ispričala je u istom intervjuu.

Dan započinje smoothijem od voća i povrća, a voli piti zeleni čaj.

‘Mrkva, cikla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomiješano ponekad s bademovim mlijekom i ponekad ubacim malo banane tek toliko da mi da gustoću, ali zna biti dobro i bez toga', rekla je Severina.

Za doručak pojede tri jaja, ispričala je svojedobnom, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je sushi, a kad je bila u fazi mršavljenja redovito je jela ribu.

Naravno, Severina redovito vježba, ne samo zbog izgleda već i kako bi održala kondiciju za nastupe na kojima redovito pleše i skakuće i po nekoliko sati u komadu.

Ranije je otkrila da šeće svaki dan bar pola sata, a trenira i u teretani, ovisno o rasporedu.

‘Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno čak i jednom tjedno ali ako se spremam za turneju onda idem tri- četiri puta’, ispričala je pjevačica.