Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branko Uvodić potvrdio povratak emisije 'Lijepom našom'

'Baba može mirno spavati'

 Izvor: Dubravka Petric/PIXSELL

Nakon što je krajem srpnja u javnosti odjeknula vijest kako je dugogodišnji HRT-ov voditelj Branko Uvodić, poznat kao voditelj emisije 'Lijepom našom', dobio otkaz na spomenutoj televiziji, o svemu se tada oglasio i HRT koji je u službenom priopćenju za javnost objasnio kako, između ostalog, 66-godišnji voditelj nije dobio otkaz već je stekao uvjete za redovnu starosnu mirovinu. Također, HRT je tada naglasio i kako će, ako se steknu uvjeti za ponovno snimanje spomenute emisije, koje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa, razmotriti ponovni angažman Branka Uvodića. Sada, kako piše portal Mirovina.hr, jedan od omiljenih voditelja HRT-a potvrdio je povratak dugogodišnje emisije.

Branko Uvodić Izvor: Marko Prpic/PIXSELL


'Ovih dana bio sam na sastancima na HRT-u i 'baba može mirno spavati'. Dogovoreno je da, čim se steknu epidemiološki uvjeti, emisija ide dalje', ispričao je Branko za spomenuti medij ne skrivajući oduševljenje što će svojom emisijom ponovno uveseljavati brojne obožavatelje koji su bili revoltirani kada su prvotno ljetos čuli da više neće moći gledati omiljeno im televizijsko lice.

Povezane vijesti

Branko Uvodić Izvor: Josip Regović

Inače, prva emisija 'Lijepom našom' emitirala se 8. studenog 1994. na Prvom programu HTV-a u 20 sati iz Doma sportova u Zagrebu. Od tada je kod publike stekla kultni status i postala brend Hrvatske televizije čemu svjedoče i Brankove riječi za domaći portal gdje je rekao kako je dobio ponude da snimanje serijala nastavi u drugim televizijskim kućama.

Magazin

Royals