Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voditeljica se nakon skandala našla u novoj drami: 'Vrištao je od bolova'

Ispričala što se dogodilo

 Izvor: Profimedia

Otkako su prije nekoliko mjeseci u javnost dospjele optužbe o toksičnoj radnoj atmosferi i mobbingu na setu snimanja popularne emisije 'The Ellen DeGeneres show', 62-godišnja voditeljica našla se na udaru bivših zaposlenika, ali i javnosti. Međutim, iako se po tvrdnjama zaposlenika čini kako Ellen baš i ne voli ljude, potpuno drugačiji odnos ima - prema životinjama. Upravo zbog toga ovih je dana proživjela pravu dramu, a sve je otkrila u vlastitoj emisiji.

Povezane vijesti

 Izvor: Instagram

Naime, ovog je tjedna počela nova sezona jedne od najpopularnijih emisija na svijetu, 'The Ellen DeGeneres Show', a kontroverzna je voditeljica iskoristila priliku i progovorila o drami kroz koju je prošla. Naime, jedna od najpoznatijih lezbijki na svijetu vlasnica je četiriju pasa, a jedan od njih zadobio je teške tjelesne ozljede, i to na poprilično bizaran način.

'Ok, u ovome je stvar. Imamo kućne ljubimce. Znate da imamo kućne ljubimce. Imamo pse koji trče uokolo 'kao muhe bez glave'. I to zna biti poprilično 'prometno'. Prije ili poslije, moralo je doći do nesreće', započela je voditeljica, koja je i detaljnije opisala što se točno dogodilo njezinom mezimcu Kidu.

'Sve se dogodilo za vikend. Naš pas Wally, pudlica koja ima nešto više od godinu dana i koja je puna energije, punom je brzinom trčala preko dvorišta. Na putu joj se našao Kid i jednostavno se zabila u njega i prevrnula oko njega. Kid je vrištao od boli, i znale smo da mu je slomljena noga. Bilo je to grozno, grozno', ispričala je Ellen pa dodala: 'Portia i ja odmah smo ga odvezle veterinaru. Mora nositi gips 12 tjedana'.

Povezane vijesti

Inače, nakon brojnih optužbi o toksičnoj radnoj atmosferi i mobbingu te nizu otkaza u timu, Ellen se ovog tjedna gledateljima odlučila - ispričati. 'Ako ovu emisiju gledate jer me volite, hvala vam, a ako je gledate jer me ne volite, također ste dobrodošli. Shvatila sam te optužbe vrlo ozbiljno i želim se ispričati svima koji su bili pogođeni', započela je Ellen u uvodu u novu sezonu. Ipak, njezina isprika mnogima se nije svidjela, pa su se društvenim mrežama odmah proširili komentari poput onih da je isprika usiljena i neiskrena te da emisiju treba otkazati.

Magazin

Royals