Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI POSAO NAKON 'LIJEPOM NAŠOM' Branko Uvodić ponovno u voditeljskoj ulozi

Autor I.G.

Nakon odlaska s HRT-a, jedno od omiljenih televizijskih lica ponovno ćemo gledati pred malim ekranima

 Izvor: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon što je završila njegova suradnja s HRT-om, a emisija 'Lijepom našom' se, zbog epidemioloških razloga, prestala snimati, 66-godišnji voditelj Branko Uvodić dobio je novi televizijski angažman. Naime, jedno od omiljenih bivših HRT-ovih lica, gledatelji će uskoro moći pratiti na Z1 televiziji, piše Večernji list.

Branko Uvodić Izvor: Dubravka Petric/ Pixsell

Kako piše domaći medij, Branko će za početak voditi novogodišnji program na ovoj zagrebačkoj televiziji gdje je ujedno dobio i slobodu da svoje znanje i iskustvo iskoristi i pomogne i u osmišljavanju zabave za najluđu noć u godini. Također, osim vođenja programa povodom ulaska u novu godinu koju će većina, kako se čini, provesti u udobnosti vlastitih domova, 66-godišnji bi voditelj u budućnosti mogao dobiti i emisiju koja bi se emitirala nedjeljom popodne. Iako više detalje o samom projektu još uvijek nije poznato, spomenuti medij navodi kako bi se nova emisija Branka Uvodića trebala zvati 'Nedjeljom popodne'.

Branko Uvodić Izvor: Josip Regović

Podsjećamo, krajem srpnja u javnosti je odjeknula vijest kako je dugogodišnji HRT-ovac, voditelj emisije 'Lijepom našom', dobio otkaz na spomenutoj televiziji. O svemu se tada ubrzo oglasio i HRT koji je u službenom priopćenju za javnost objasnio kako, između ostalog, 66-godišnji Branko Uvodić nije dobio otkaz već je stekao uvjete za redovnu starosnu mirovinu. Također, naglasili su tada i kako će, ako se steknu uvjeti za ponovno snimanje spomenute emisije, koje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa, razmotriti ponovni angažman Branka Uvodića.

Branko Uvodić Izvor: Marijan Susenj/PIXSELL

Povezane vijesti

Koliko je u tom trenutku bio razočaran i sam 66-godišnjak, nije krio, pa je u razgovoru za domaće medije ispričao kako se osjećao kao da su ga se htjeli pošto-poto riješiti. 'Nije lijepo, ružno je. Kada sam pročitao taj mail, osjetio sam se kao kriminalac', požalio se tada Branko kojeg će, po svemu sudeći, gledatelji ponovno moći pratiti u voditeljskoj ulozi.

Magazin

Royals