'Vrijeme izolacije došlo mi je u pravo vrijeme kao prikriveni blagoslov. Bio sam još kreativniji i produktivniji, a proveo sam i više vremena sa svojom obitelji', rekao je za Story prije nekoliko mjeseci 33-godišnji proslavljeni violončelist Luka Šulić koji je sada otkrio kako će se u ovoj novoj godini, njegova obitelj proširiti za još jednog člana. Naime, u dirljivoj obiteljskoj fotografiji koju je podijelio s pratiteljima na svom Instagram profilu, Luka je otkrio kako je njegova supruga Tamara ponovno trudna te da će trogodišnji sinčić Val i jednoipolgodišnja kćerkica Hana uskoro dobiti brata ili sestra.


'Beba u 2021. I već imamo toliko toga za što trebamo biti zahvalni. Nastavite naprijed, plačite, smijete se, volite. Nastavite naprijed bez obzira na sve. Sve je ovo dio putovanja', poručio je violončelist ispod fotografije mališana i trudne supruge. Emotivni prizor na kojemu sinčić Val ljubi mamin trbuh nikoga nije ostavio ravnodušnim pa su ispod objave ubrzo uslijedile brojne čestitke oduševljenih obožavatelja. 'Još jedan anđeo na putu', 'prekrasno Luka, čestitam vam', 'velika godina je pred vama, prelijepo', samo su neke od lijepih riječi upućenih ovoj mladoj obitelji.

Podsjetimo, Luka je rođen u Mariboru, njegova je majka iz Izole, a otac iz Dubrovnika. Obiteljsko gnijezdo svio je ipak u rodnom gradu, gdje je 2015. i upoznao godinu dana mlađu brinetu koja se bavi osiguranjem u obiteljskoj tvrtki. 'Upoznali smo se prije tri godine u Mariboru. Stjepan je u to vrijeme ozlijedio vrat pa smo morali prekinuti turneju i nakon pet godina napokon sam imao mjesec dana samo za sebe. Otišao sam kući u Maribor i u jednom izlasku preko prijatelja upoznao Tamaru. Naposljetku smo u razgovoru shvatili da smo kao djeca živjeli u istoj ulici, a nikad se prije nismo sreli. Život je zaista čudo', svojedobno je za Story ispričao violončelist koji je sudbonosno 'da' izgovorio 2017. godine.