Prije točno mjesec dana, domaća pjevačica Marija Husar Rimac i suprug Vjekoslav dobili su drugo dijete - i to sinčića. Iako su tada na društvenim mrežama supružnika, koji su roditelji i šestogodišnjeg sina Ivana, tada osvanule brojene čestitke, supružnici o 'pojačanju' obitelji - sve do sada - nisu objavljivali previše informacija.

Naime, iako se do sada nije oglašavala, Marija je danas, mjesec dana nakon rođenja drugog djeteta, s brojnim pratiteljima na Instagramu podijelila preslatku fotografiju malenog dlana dječaka. Ujedno je to njegova prva javno objavljena fotografija, a ovim je putem Marija otkrila i njegovo ime - Niko.

'NIKO. Još uvijek se čini kao nestvaran san.... Danas je točno mjesec dana od kad se rodio naš Niko. Hvala svima na iskrenim čestitkama', poručila je ova 46-godišnjakinja, a čestitke te komentari na izabrano ime, odmah su se počeli nizati. 'Bože sreće Niko, dobrodošao i bio zdrav i sretan. Mami i tati veliki poljupci!', napisala je tako, primjerice, naša glumica Nataša Janjić, koja je i sama u srpnju prošle godine rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Kaju.

Podsjetimo, Marija je za Story.hr u listopadu prošle godine potvrdila da joj u ovoj, 2021. godini stiže bebica. Kako je i sama tada rekla putem društvenih mreža, ovu trudnoću smatra darom od Boga, upravo zato što je stigla onda kada su se ona i suprug Vjekoslav najmanje nadali. Nakon toga je i za Story.hr potvrdila sretne vijesti, a sredinom siječnja nam je ispričala kako izgledaju posljednji tjedni pred sam porođaj - iako ime koje će dati sinčiću još nije otkrivala.

'Odlično sam i super se osjećam, hvala vam na pitanju. Trudnoća je prošla idealno, bez komplikacija i problema. Doktori su zadovoljni kako se sve odvija, a i ja sam zadovoljna. Još par tjedana brojimo do dolaska bebe. Ovih ću dana, nakon pregleda, saznati termin, ali imam još pet-šest tjedana', rekla je tada uzbuđena Marija.

'Pripremila sam se, robica je spremna, oprema je stigla. Prijatelji me zezaju da sam kupila pola dućana, ali sve što sam uzela je ono što mi je potrebno. Najviše me veseli, što sve ide u krug, pa kad meni više ne bude trebalo, dobro će doći nekome od mojih prijatelja', ispričala nam je u siječnju.