Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TJEDAN DANA NAKON MAJKE

Sergeju Ćetkoviću umro i otac: 'Znao sam da ju nećeš pustiti da ode sama'

Autor I.G.
Autor I.G.

U ponedjeljak, 8. ožujka, glazbenik je sahranio majku, a sada se u emotivnoj objavi oprostio i od oca

Izvor: Story

Vlasnik jednog od najljepših regionalnih glasova, 45-godišnji crnogorski glazbenik Sergej Ćetković trenutno proživljava jedno od najgorih perioda u životu. Nažalost, samo nekoliko dana nakon što je sahranio majku Dragicu koja je preminula u 69. godini zbog posljedica zaraze koronavirusom, Sergej je sada putem svog Instagram profila otkrio kako mu je preminuo i otac Slobodan, koji se posljednjih dana nalazio u bolnici, također zbog zaraze koronavirusom. Posljednji glazbenikov pozdrav roditeljima prenosimo u cijelosti.

sergej ćetković Izvor: Nemanja Novaković

'Koliko god da se čovjek pokušava spremiti, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, bit će dovoljno uzeti dah i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život... Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dijete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi... Nema više one koja me donijela na ovaj svijet i onog koji me volio, branio i učio životu', započeo je glazbenik emotivnu objavu.

Predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu posljednju šetnju odšetaš sama

 'Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu posljednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i prije 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u vječnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnom ljubavi, tužni što vas više nema, a sretni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lijepih uspomena', nastavio je Sergej.

Povezane vijesti


'Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj posljednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na posljednjoj krivini, da zajedno nasmijani uđete na vrata raja. Neka vas Anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je vječna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srdjan', stoji u objavi u kojoj se glazbenik oprostio od roditelja.

Izbor Urednika

Royals