Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONALDE, DONALDE

OPET VRIJEĐA ŽENE Trump progovorio i o Melanijim estetskim operacijama

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Novinarka i voditeljica ispričala angedotu s druženja bivšeg predsjedničkog para i tako mu vratila za njegovu 'opasku'

Izvor: Story

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump redovito je na Twitteru svojim 'zapaljivim' objavama izazivao pažnju javnosti, a prije pola godine komentirao je i voditeljicu Miku Brzezinski koja se podvrgnula estetskoj operaciji. Time je izazvao osudu kolega republikanaca i ponovno pokrenuo raspravu o svom mizoginom stavu prema ženama, a sada se Brzezinski, izgleda, odlučila osvetiti 74-godišnjem Trumpu.

Izvor: Story

U novom intervjuu za podcast New Abnormal ispričala je kako su ona i njezin suprug i voditelj MSNBC-a Joe Scarborough posjetili bivšeg predsjednika i njegovu suprugu, 51-godišnju Melaniju Trump u njihovom odmaralištu Palm Beach na Floridi na Silvestrovo 2016. godine, nekoliko dana nakon što se ona podvrgnula postupku za smanjenje bora ispod vrata. Brzezinski je izjavila kako je razgovarala s Melanijom Trump o postupku. 'Bila je vrlo znatiželjna oko svega', kazala je Brzezinski. Tada im je prišao Trump i ubacio se u razgovor. 'Znate da se Melania nikad nije podvrgavala takvim zahvatima. Ona je savršena', komentirao je Trump.

melania trump Izvor: Profimedia

S druge strane, brojni mediji tvrde kako je Melania estetskim operacijama, između ostalog, korigirala nos, podignula očne kapke, možda čak i ugradila implantate u grudi. Neki tvrde kako je na zahvate potrošila više od 600 tisuća kuna, no o tome nikad nije javno govorila.

donald trump Izvor: Profimedia

Podsjetimo, krajem siječnja, netom prije izlaska iz Bijele kuće, Melania je objavila oproštajnu poruku, što je ujedno bio i njezin zadnji javni nastup prije nego je na vlast došao Joe Biden. 'Budite strastveni u svemu što radite, ali uvijek imajte na umu da nasilje nikada nije odgovor i nikada neće biti opravdano. Kad sam došla u Bijelu kuću, razmišljala sam o odgovornosti koju sam osjećala kao majka. Naša dužnost kao odraslih ljudi jest osigurati da nam djeca imaju najbolje mogućnosti za ispunjen i zdrav život', istaknula je tada 51-godišnja Melania.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals