Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI DAN

SLAVLJE KOD ANDRIJE JARKA 'Nemoguće je ne osjećati sreću'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Iza njega su tisuće prijeđenih kilometara i brojna javljanja uživo, a sada je ponosno ušao u šesto desetljeće

Izvor: Facebook

Legendarnom reporteru Andriji Jarku čestitke su pristizale sa svih strana. Proslavio je 51. rođendan u okrilju obitelji, a na društvenim se mrežama zahvalio svima na lijepim željama. Za potrebe fotografiranja odjenuo je majicu sa simpatičnim natpisom: 'Moja djeca misle da sam bankomat'.

'I službeno su mi sad dali do znanja što misle. Hvala. No, to ću lakše podnijeti uz sve vaše želje. Uz taj i toliki rođendanski željomat nemoguće je ne biti dobro i ne osjećati sreću. Pojedinačno bi odgovaranje trajalo najmanje do Nove godine, a onda opet', poručio je na Facebooku.

I službeno su mi sad dali do znanja što misle. Hvala. No, to ću lakše podnijeti uz sve vaše želje. Uz taj i toliki...

Objavljuje Andrija JarakUtorak, 27. travnja 2021.

Andrija ima više od 20 godina iskustva u novinarstvu i prepoznatljivo je lice informativnog programa Nove TV. Iza njega su tisuće prijeđenih kilometara i brojna javljanja uživo.

'Bilo je tih terena na kojima zapne riječ u grlu i o kojima slika govori sve, svaka riječ je suvišna, ali morate pričati. Dovoljno je reći Kornati i slike te najveće poslijeratne tragedije u Hrvatskoj vraćaju se u fleševima.Siguran sam da su tada svi plakali ili barem zanijemili u trenutku. Kad me nešto jako pogodi, blokiran sam, nema suza. Tada radi ratio, jer se posao mora obaviti. Adrenalin i profesionalni pristup poslu suze stavljaju u drugi plan. Empatija i prilagodba glasa dok prenosite informaciju svakako su tu, ali suze, barem za sada – ne', ispričao je jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju.

Povezane vijesti

Najveća podrška mu je supruga Ivana, koja bi željela da se on bavi nekim mirnijim poslom. 'Ritam ovog posla nimalo nije lako pratiti pa ne provjeravam koliko je javljanja pogledala. Dovoljno je da znam da gdje god da jesam, doma će biti sve u najboljem redu jer su supruga i mama tu', rekao je Jarak jednom prilikom.

Najčitanije

Najnovije