'Nekako se uvjeravam da je sve super, nekad uspješno, nekad neuspješno. Nadam se da ćemo se vratiti u normalu što prije', priča nam 36-godišnja pjevačica Neda Parmać, kojoj u trenutačnoj situaciji s pandemijom koronavirusa jako nedostaju koncerti i snimanja. Dodaje kako nije loše imati plan B, a dosta njezinih kolega na estradi imaju i drugi posao. 

'Sve nas je ova situacija zatekla i poravnala', kaže Neda, no govori kako ima sreću što se trenutačno može baviti i drugim aktivnostima. 'Naša škola pjevanja već 12 godina uspješno posluje, tako da sam se malo više posvetila mentorskom radu u školi. Nove hobije nemam, iako intenzivno razmišljam da naučim svirati harmoniku. Inače, kada imaš dijete, nemaš nikakvih problema sa slobodnim vremenom - nemaš ga', ispričala je pjevačica, koja s kolegicama iz glazbene skupine Gelato Sisters priprema novi album i novi autorski singl.  

Neda Parmać: 'Sa 13 godina sam počela pjevati na svadbama'
Instagram 

'Sestra me jedan dan pitala bi li pjevala s njom, ja sam rekla može i to je to. Ispočetka smo svirale za gušt, publika je također guštala, počele su stizati ponude za nastupe pa smo odlučile proširiti bend. Shvatile smo da je to super priča, odlučile snimiti album i evo nas', objasnila je Neda početke glazbene skupine u kojoj pjeva sa Sanjom Parmać i Janom Valdevit. U dobrim je odnosima i s kolegicama iz grupe Feminnem, s kojima je postigla velike uspjehe. 'Često se čujemo. Sve sada imamo obitelj i teme za razgovor', kaže Neda. 

Neda Parmać: 'Sa 13 godina sam počela pjevati na svadbama'
Instagram 

No prije svega, današnja članica glazbene skupine Gelato Sisters bila je jedna od najtraženijih pjevačica na svadbama sve dok pandemija nije sve zaustavila. Neda nam je ispričala kako je sve zapravo počelo. 'Ne sjećam se čija je svadba bila, al bilo je to jako davno. Već sa 13 godina sam počela nastupati sa svojim ocem na svadbama tako da mi je kasnije to bilo nešto najprirodnije. Iako je svadba velika odgovornost, a time i veći posao, imajući  na umu da se radi o najljepšem danu za koji su izabrali upravo mene da ih zabavljam je veliko priznanje. Za svaku svadbu dajem 700 posto od sebe', rekla je pjevačica.

Neda Parmać: 'Sa 13 godina sam počela pjevati na svadbama'
Instagram 

Najveća nagrada joj je, kaže, zadovoljstvo mladenaca i gostiju. Dogodi se da često sa svojim bendom svira mladencima koji su bili na nečijoj svadbi ranije. 'Često se sprijateljimo sa svatovima pa svadba ispadne genijalan party. Mislim da sam 'opet vi' izgovorila milijun puta', našalila se Neda. Govori kako joj nije bitno tko su mladenci, već da su veseli i spremni za zabavu. 

Neda Parmać: 'Sa 13 godina sam počela pjevati na svadbama'
Instagram 

'Zadnju svadbu smo imali u 10. mjesecu, znali smo da je zadnja i moram priznati da sam se na toj svadbi zabavila kao da je moja. Nedostaju mi nastupi i jedva čekam da nam se omogući da napokon radimo', iskrena je glazbenica. 

Uz karijeru, najveći prioritet joj je njezina kćerkica, koja joj je uvijek na prvom mjestu. Majčinstvo Nedi nije nimalo teško uskladiti s uspješnom karijerom. 'Prioritet je Adriana, a sve ostalo je na drugom mjestu. To se možda i odražava na moju karijeru, ali to je ujedno ključ moje sreće. Drugačije ne bi išlo', zaključila je Neda i dodala kako joj je podrška i njezin suprug koji se odlično nosi sa svime te mu njezina popularnost ne smeta.