Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA SIGURNO LJETO Ana Gruica se cijepila pa odmah požurila u teretanu

Glumica se nakon cijepljenja nije žalila ni na kakve nuspojave, nego je nastavila sa svojim tempom

 Izvor: Instagram

Veliki fokus joj je briga o vlastitom zdravlju, a zdrav duh promovira već dugi niz godina. 38-godišnja domaća glumica Ana Gruica Uglešić nije izostavila niti cijepljenje protiv koronavirusa. Na društvenim je mrežama objavila potvrdu o cijepljenju, koju je fotografirala u splitskoj Spaladium Areni.

ana gruica Izvor: Instagram

'Za sigurnu sezonu i bezbrižno ljeto. Sada nije vrijeme za biti pametan. Treba znati kada pristati biti ovca. Sada je trenutak za efekt stada!', poručila je Ana uz fotografiju. Nije se žalila ni na kakve nuspojave nakon cijepljenja, nego je nastavila svojim tempom. Požurila je u teretanu gdje se bacila na vježbanje, što je njezin ritual.

ana gruica Izvor: Instagram

'To je jednostavno moj životni stil. U petnaest godina bilo je i uspona i padova u volji, stilu, kilaži, motivu. Dođe nekad i do zamora materijala, jednostavno mi se ne da. Nekad dišpet ili osveta mogu biti dobar motiv, nekad želja za znanjem, nekad takmičenje s nekim tko je u boljoj formi, nekad pomicanje vlastitih granica, nekad samo onaj osjećaj biti fit. Bitno je znati ga pronaći', ispričala je jednom prilikom za Story.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell/Davorin Višnjić

Ana je rekla kako vježbanje i izbalansirana prehrana donosi dugotrajno zadovoljstvo i lakše nošenje sa svim životnim nedaćama.

Povezane vijesti

Poput većine, Ana priželjkuje da se vratimo u stanje kakvo je bilo prije pandemije koronavirusa. Ranije jednom prilikom istaknula je kako joj nije bilo lako nakon pauze od posla ponovno se vratiti na scenu, jer svaka izvedba zahtjeva svoju kondiciju i tempo. No jako ju je veselio povratak u kazalište.

Magazin

Royals