Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bill Gates je savjete za brak tražio od seksualnog prijestupnika

Autor Petra Kanić

Nedavno je obznanio da se razvodi od supruge Melinde

  Izvor: Profimedia

Bill Gates, pokretač Microsofta i jedan od najpoznatijih svjetskih filantropa, prije nešto više od dva tjedna obznanio je da se razvodi od supruge Melinde. Oglasio se na Twitteru gdje je napisao kako više ne vjeruju u zajednički život te ne mogu zajedno nastaviti. New York Post piše kako je savjet za raskid braka Gates dobio već prije nekoliko godina.

 Bill i Melinda Gates razveli su se nakon 27 godina Izvor: Profimedia

Seksualni prijestupnik Jeffrey Epstein, koji je 2019. godine tragično preminuo u zatvoru, svojedobno je Billu dao neke savjete o 'tom otrovnom braku', kako ga je nazivao. Epstein i Gates nalazili su se u razdoblju od 2011. do 2014. godine, a pokretač Microsofta te je sastanke smatrao kao bijeg.

 Jeffrey Epstein Izvor: Profimedia

'To nije pretjerano za reći. Odlazak kod Jeffreya bio mu je predah od braka, način da pobjegne od Melinde', rekao je neimenovani izvor za strane medije. Gatesov glasnogovornik pokušao je demantirati navode te tvrdi kako Bill nikada nije tražio osobni savjet bilo koje vrste od Epsteina. New York Post piše kako je Melinda navodno odvjetnike za razvod angažirala već prije dvije godine, nakon što je saznala da se njezin suprug družio sa seksualnim prijestupnikom.

Povezane vijesti

Inače, Jeffrey je bio optužen za spolno napastovanje žena i seksualnu trgovinu, što je on opovrgnuo. U optužnici stoji da je mamio desetke 14-godišnjih djevojčica u svoje luksuzne domove u New Yorku i na Floridi te im plaćao za seksualne usluge, što je uključivalo masaže i ostale radnje. U svoju obranu, tvrdio je da su druženja s djevojkama bila sporazumna i da je vjerovao da su punoljetne. Naposljetku je preminuo u zatvoru, gdje je  je čekao da se riješi njegova žalba na odluku suca koji nije dopustio da bude u kućnom pritvoru u luksuznoj njujorškoj četvrti Upper East Sideu. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image