Ljubavni odnosi u životu Brad Pitta, uvijek su važan trenutak u Hollywoodu, a posljednja koji se dovodi u vezu s glumačkom legendom je 36-godišnja dobitnica Zlatnog globusa Andra Day. Oscarom nagrađenog 57-godišnjeg glumca povezivali su s Androm otkako je objavljeno da su razmijenili brojeve na dodjeli Oscara 2021. godine. 'Razmijenili su brojeve telefona. Moguće je da je njihov razgovor bio samo profesionalan, no Bradovi prijatelji već pričaju o tome kako bi bili sjajan par', ispričao je izvor

Ova ljepotica napokon je progovorila o tome da ima romantičnu vezu s Bradom i za strane medije otkrila je u kakvom su odnosu njih dvoje. Nakon što je u nedjelju navečer osvojila nagradu za najbolju glumicu na dodjeli BET nagrada 2021. godine, progovorila je o tome zašto nije prošetala crvenim tepihom s Bradom. 'O, moj Bože, nisam prošetala s njim jer se nikada nismo upoznali. Brad je sjajan, predivan, super nadaren, divan glumac.

Andra je dodala: 'Ne izlazimo. Ni ne poznajemo se. To je urnebesno. Nekome je tog dana bilo dosadno pa je odlučio malo izmisliti priču. Kada su se u novinama pojavili ti natpisi, sestra me nazvala i vičući na mene rekla: 'Nisi mi rekla da si upoznala Brada', na što sam joj ja rekla: 'Ali, nisam!', ispričala je glumica te se našalila kako se upravo njezina sestra najviše nadala da su ove glasine istinite. 

ANDRA DAY PROGOVORILA O ODNOSU S PITTOM: 'On je predivan i nadaren'
Instagram 

Bilo je i glasina da Brad i bivša supruga Jennifer Aniston ponovno uživaju zajedno, no zvijezda serije 'Prijatelji' rekla je da između njih dvoje nema ništa romantično.