Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Ide Prester imao nezgodu: 'Ništa nam neće ovo ljeto pokvariti'

Nezgoda ostavila posljedice, ali Roko se brzo vraća

 Izvor: Instagram

Jedno od najomiljenijih domaćih lica, Ida Prester je jedna od onih koji su uvijek iskreni, na društvenim mrežama ne skrivaju ništa i vole komunicirati sa svojim pratiteljima. Uz poslovne suradnje, koncerte i slično, ova pjevačica često progovara i o obitelji. Glavni glumci u tim pričama često su njezini sinovi Rio i Roko, koji srca osvajaju na prvu. Nažalost, nisu uvijek lijepe priče u pitanju. Tako je Ida sada podijelila da je starijem sinu Roku napukla ruka tijekom igre na otvorenom, no ni to ga nije spriječilo da uživa u ljetnim radostima. 

'Rukica je napukla, Roko je prije par dana pao preko platoa dolje u park. Metar i pol visine, ograđeno niskim zidićem, klasika. No ništa nam neće ovo ljeto pokvariti, tri tjedna gipsa, mogli smo i gore proći. Sve su to lekcije...Pusa od nogometne reprezentacije naše zgrade. Za Olimpijadu spremni', napisala je domaća pjevačica koja već neko vrijeme, u punom smislu te riječi, uživa u ljetu.

Koliko joj je bitno da se igraju što više na otvorenom, nikada nije skrivala. 'Slobodna igra. Ne vole komplicirana pravila, natjecanja, treninge.. nikakva struktura im nije draga, zasad. Samo ih pusti u parku ili doma među igračke, sami će se zabaviti', ovako je jednom prilikom opisala njihovo slobodno vrijeme za naš portal. 

Inače, kako sve stiže kada je raspored gust, ranije ze govorila za Story.hr. 'Ne znam ni ja. To mi je ipak prioritet broj jedan. Radim puno, ali oko 16 sati sve prestaje i posvećujem se samo njima. U zadnje vrijeme zaspemo zajedno u pola 10 navečer, ne izdržim ni minute dulje. Jako je naporno biti dobar roditelj, posebno uz posao. Trudim se svim silama, ali me baš slomi navečer, nisam stigla ni epizodu ničega pogledati već mjesecima', tada nam je rekla. 

Povezane vijesti

Potvrđeno

Rukica je napukla, Roko je pred par dana pao preko platoa dolje u park. Metar i pol visine, ogradjeno niskim zidicem, klasika. No nista nam nece ovo lito pokvarit, 3 tjedna gipsa, mogli smo i gore proc. Sve su to lekcije.. ❤️
Pusa od nogometne reprezentacije nase zgrade. Za Olimpijadu spremni

Tagovi

Magazin

Royals