Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAME ĆE RAZUMJETI ANU JELUŠIĆ BLACK: Skije i opremu zamijenila dva mališana

Nekadašnja skijašica Ana Jelušić Black danas uživa u majčinstvu, a to je pokazala i najnovijom fotografijom s obiteljskog odmora

 Izvor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Bivša skijašica Ana Jelušić Black početkom godine rodila je drugo dijete, sinčića Vitu. Otkako je stigao u ovu preslatku obitelj koja je do tada bila tročlana, veselja i zabave ne nedostaje. Kako je Ana pokazala na društvenim mrežama, trenutno je na obiteljskom odmoru sa suprugom Travisom, njihovom dvogodišnjom kćerkicom Ninom i šestomjesečnim dječakom. Kako im je? Bivša skijašica je sve pokazala u jednoj fotografiji, koju će razumjeti, vjerujemo, brojni roditelji.

Ana Jelusic Black s djecom Izvor: Instagram

Ako je suditi prema fotografiji obitelj se trenutno nalazi negdje na moru. Iako je u pitanju odmor, kada su prisutna mala dječica to je sve, samo ne mirno - u pozitivnom smislu. Dobro raspoložena Ana pozirala je s mališanima - Ninu je nosila u naručju, a dječaka na leđima u nosilici. Opisala je fotografiju s 'momcation mode', što ukazuje na to kako izgleda jedan odmor mame s dvoje male djece.

Uvijek nasmijana Ana je nakon sinčićevog rođenja za Story pričala o njegovom dolasku. 'Iako moram priznati kako sam očekivala da ću roditi Nininu kopiju - još jednu djevojčicu pa sam se baš iznenadila kada sam vidjela da nam je stigao dečkić. Kada se Vito rodio i kada smo vidjeli da smo dobili sinčića, moj je osjećaj zaista bio kao da smo zaokružili i upotpunili svoju malu obitelj. Zaista smo presretni', ispričala nam je tada Ana.

Djeca Ane Jelusic Black - Nina i Vito Izvor: Privatni album

Sretna je i zbog toga što joj se mališani jako dobro slažu. 'Nina je zaljubljena u brata. Kada dođe kući iz vrtića, još obučena trči po stanu i viče: “Vito, Vito, Vito!” Ne može se koncentrirati na skidanje cipela i pranje ruku jer ga želi što prije­ vidjeti. Bojali smo se da će biti ljubomore, ali trenutačno ga percipira kao lutkicu i stalno ga želi ljubiti, čuvati i dirati. Ma, najradije bi ga nosila da može. Od našeg straha da će biti nezainteresirana, ona je zapravo previše zainteresirana pa moramo povremeno malo štititi Vitu, jer da je po njezinu, vukla bi ga stalno po kući i igrala se s njime. Predivno je vidjeti tu interakciju i jako se veselim gledati kako se razvija njihov odnos', sretna je mama Ana. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals