Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOGA JE KATE LJUBILA PRIJE WILLIAMA? Middleton je neumorno osvajala, samo JEDAN JU JE NASAMARIO

Kate Middleton danas je u sretnom braku s princom Williamom, no tko su dečki koje je ljubila prije nego se zaljubila u nasljednika krune?

Kate Middleton Izvor: Profimedia

Prije nego je upoznala princa iz svojih snova, danas 39-godišnja Catherine Middleton živjela je potpuno drugačiji život. Zapravo, živjela je život kao i svi ostali tinejdžeri današnjice. 

Ljubavna priča jednog od najpoznatijih parova na svijetu započela je davne 2001. godine kada su se upoznali kao studenti na Sveuličištu St Andrews. 

Dvije godine kasnije počeli su izlaziti, a zaruke su najavili 2010. godine. Danas imaju troje djece, Georgea, Louisa i Charlotte i prošlost su ostavili iza sebe. 

Fotografije iz prošlosti omiljene vojvotkinje pogledajte u našoj galeriji.

No kaka život je živjela Kate prije nego što je upoznala Williama? 

Rupert Finch

Kao i njezin budući suprug, Kate je upoznala Ruperta na sveučilištu, a par je nakratko izlazio 2011. godine.

U to je vrijeme Rupert je studirao pravo, a sada je uspješan odvjetnik s troje djece i dobri prijatelji s princezom Eugenie i njezinim suprugom Jackom Brooksbankom.

Rupert Finch Izvor: Profimedia

Čini se da među njima nije ostalo teških osjećaja, jer su Rupert i njegova tadašnja djevojka Lady Natasha Rufus Isaacs pozvani na kraljevsko vjenčanje 2011. godine.

Dvije godine kasnije, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea tada su bili gosti na Rupertovu vjenčanju s Natashom Rufus Isaacs.

Harry Blakelock

Premda se princ William pokazao kao jedina Kateina prava ljubav, vjeruje se da je Harry bila njezina prva ljubav - i ostavio je mladu Kate 'slomljena srca' kad stvari nisu išle.

Par se upoznao dok je studirao na koledžu Marlborough u Wiltshireu, a navodno je Kate bila toliko zaljubljena u njega da je otputovala za njim u Firencu. 

Harry Blakelock Izvor: vimeo

'Cijelo je vrijeme govorila o njemu i činilo se da ju je prilično zeznuo. Ona je uvijek pričala o tome da žali za njim, a kada je otputovala u Firencu, shvatila je da od toga nema ništa', ispričao je njihov školski kolega.

Willem Marx

Kate je navodno bila u vezi s Willemom dok su bili u internatu. Iako veza nije uspjela, ostali su dobri prijatelji, a viđeni su kako napuštaju noćni klub Boujis u South Kensingtonu 2007. godine.

Willem, koji je studirao klasiku na Sveučilištu Oxford i bio dopisnik CBS News-a, također je bio na kraljevskom vjenčanju 2011. godine.

Willem Marx Izvor: Profimedia

Sada ima sina sa suprugom Johannom Botta.

Henry Ropner

Kao i svaki običan par, Kate i William raskinuli su nakratko 2007. godine, a u to se vrijeme pričalo da ona izlazi s Henryjem Ropnerom koji joj je bio na raspolaganju da je razveseli.

Bogati komad sin je baruna Sir Johna Ropnera, a obitelj posjeduje tvrtku za upravljanje brodarstvom vrijednu 33,7 milijuna funti.

Henry Ropner Izvor: Profimedia

Sada je oženjen kćerkom poslovnog čovjeka Natashe Sinclair i živi u Thorp Perrowu, impresivnom imanju u Yorkshireu s obitelji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals