Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKRIVENA PORUKA VOLJENOJ OLJI NA JEDNOM OD ALBUMA: Kažu da se Đole tako iskupio za 'bračni kiks', malo tko zna za nju

Pokojni Đorđe Balašević bio je poznati romantik, no malo tko zna za skrivenu poruku njegovoj supruzi Oliveri na jednom od njegovih albuma

Đorđe Balašević, Olivera Balašević Izvor: Screenshot Youtube/Nel Pavletic (Pixsell)

'Preminuo je Đorđe Balašević'. Riječi su to koje su početkom godine odjeknule regijom, a brojni obožavatelji i prijatelji legendarnog umjetnika još uvijek ne mogu vjerovati da njihovog idola više nema.

Novosadski je kantautor iza sebe ostavio svoju veliku ljubav, 62-godišnju suprugu Oliveru te njihovo troje djece - 38-godišnju Jovanu, tri godine mlađu Jelenu te 27-godišnjeg sina Aleksu.

Iako je kroz pjesme izražavao svoje emocije te pjevao o svojim najdražima, rijetko tko zna za simpatičnu skrivenu poruku koju je poslao svojoj voljenoj Oliveri preko albuma Dnevnik starog momka iz 2001. godine. 

Dnevnik starog momka Izvor: Screenshot YouTube

 Jedna od urbanih i nikad potvrđenih kuloarskih legendi kaže da je album nastao tijekom njihove bračne krize.

Ako niste znali, na tom albumu postoji 12 pjesama koje nose imena žena. Poredane su tako da njihova početna slova tvore rečenicu 'Olja je najbolja'.

Otilia
Ljerka
Ankica

Jaroslava
Eleonora

Nevena
Anita
Julia
Branislava
Ognjena
Ljudmila
Anđela

Podsjetimo, proslavljeni novosadski kantautor pokopan je uz pjesmu Olivera koju je posvetio svojoj supruzi s kojom je proveo više od 40 godina.

Đole i Olivera se nisu razdvajali otkako su se upoznali, a već nakon kratkog odsustva tijekom jednog ljetovanja, shvatio je da ne može bez nje te ju je nazvao telefonom u hotel i zaprosio je.

Vjenčali su se u svibnju 1981. i ostali su zajedno sve do njegove smrti.

Povezane vijesti

Magazin

Royals