Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE PRIJAVILA POLICIJI: Bivša Goranova djevojka 'maltretira' Hanu Rodić, ona joj se javno obratila

Hana Rodić požalila se obožavateljima da je bivša Goranova djevojka Claudia Lucia Pioch maltretira, uzastopno zove u dva ujutro, uhodi i prijeti. Rodić je sve prijavila policiji.

Hana Rodić, Claudia Lucia Izvor: Instagram

Hana Rodić nedavno se odlučila vratiti bivšem dečku, gospodinu savršenom, Goranu Jurenecu.

Naime, dok je Goran bio u prekidu s Hanom, odlučio je svoju tugu i bol ublažiti s bivšom ljubavi kojoj se jedva dočekao vratiti. Riječ je o Claudiji Luciji Pioch. Izgledali su kao sretan i zaljubljen par, a to su potvrdili zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. Fotke s Goranovog profila zatim su nestale brzinom svjetlosti te su obožavatelji pretpostavili kako je došlo do obrata u ljubavnoj priči.

Budući da su Hana i Goran nedavno uhvaćeni zajedno u Samoboru, počeo je teror Claudije Lucije Pioch nad 'gospodinom savršenim' i atraktivnom Hanom. 'Od kako smo uhvaćeni u Samoboru počeo je teror od dotične… pozivi, prijetnje… zvala nas je oboje, pisala poruke… molila ga da se vrati i prijetila', napisala je Hana na svom Instagram storyju pa nadodala:

'Postoji već jedna policijska prijava koju smo podnijeli još dok smo bili zajedno, zato što nam je dolazila na vrata i zvonila u dva ujutro pa je nastavila kada sam sada bila u Berlinu. Izgrebala nam je auto, javljala se mojim prijateljicama, uhodi nas danonoćno. Slala mi je prijetnje i zvala me na moj broj pa sam ga morala promijeniti, ali to ju nije zaustavilo', dramatično kaže Hana Rodić.

Hana Rodić Izvor: Instagram

Ovakve optužbe nikog ne ostave ravnodušnim pa je Hana digla medijsku prašinu i nastavila:
'Jedno vidite na Instagramu ali vrijeme je da vam serviram realnost'. Za kraj se obratila Claudiji Luciji direktno te joj zaprijetila: 'Ne prestaneš li nas uznemiravati objavit ću sve dokaze, uživaj!'

Ipak, Claudija je demantirala nagađanja te svojim obožavateljima odgovorila na pitanje o bivšem dečku Jurenecu, kada su je pitali je li još u kontaktu s njim: 'Ne!!! Nismo se čuli tjednima. Ne razumijem zašto on ne prestaje pričati o meni?', uzrujano je odgovorila. Također, pohvalila se kako se trenutno viđa s novim odabranikom te da joj je lijepo u životu.

Claudia Lucia Pioch Izvor: Instagram

Budući da se Goran Jurenec ne može sa sigurnošću odlučiti koja mu od bivših više pristaje, ostaje nam saznati hoće li se još koji put vratiti svojoj Claudiji.

Fotografije Gorana i Claudije u vrijeme ljubavi pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals