Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIZARNA SCENA KRALJA POPA SA SINOM ŠOKIRALA JE SVIJET: Danas ima 19 godina, konačno se pojavio u javnosti i isti je tata

Najmlađi sin jako sliči Michaelu Jacksonu prije nego što je uništio lice plastičnim operacijama.

Michael Jackson Izvor: Profimedia

Najmlađe dijete pokojnog Michaela Jacksona, sin Bigiizbjegavao je pozornost javnosti, a sada je progovorio o svom ocu u emisiji 'Good Morning Britain'.

19-godišnji mladić, koji je dobio nadimak Blanket (Deka), dao je intervju na zabavi svog brata Princea Michaela Jacksona I. (24) za Noć vještica u njihovoj kući u Kaliforniji s ciljem da se prikupe sredstva za Fondaciju The Heal Los Angeles, koja pomaže djeci i mladima da vode normalan život.

Prince Michael Jackson II. Izvor: Profimedia

'Puno je povijesti u ovoj kući i studiju. To je sve što moj otac želio. To je sve što svatko od nas želi napraviti, stvoriti stvari u kojima ljudi mogu uživati i da im donese neke prednosti', ispričao je.

Bigi, kojemu je pravo ime Prince Michael Jackson II., imao je samo sedam godina kada je njegov otac preminuo. Odgoj njega te starije sestre Paris (23) i brata Princea je pao na njihovu baku Katherine (91).

Najmlađe dijete kralja popa sada živi u kalifornijskom gradu Calabasasu u vili od 6.300 kvadrata koju je kupio prošle godine. U njegovom susjedstvu žive mnoge zvijezde među kojima je i John Tavolta.

Michael Jackson Izvor: Profimedia

Inače, pokojni pjevač je Bigiju, njegovom bratu i sestri često skrivao maskama lice dok su se pojavljivali u javnosti jer je htio da nitko ne zna kako izgledaju tako da mogu imati normalno djetinjstvo. No to baš i nije bilo izvedivo i svi pamte kada je Michael pokazivao najmlađeg sina na balkonu hotela u Berlinu.

Pritom ga je ogrnuo dekom što je učinio još nekoliko puta i dao mu je nadimak Blanket. 'Deka je blagoslov, način na koji se pokazuje ljubav i briga', objasnio je jednom pokojni pjevač.

Michael je dobio Bigija pomoću surogat majke koja je bila nepoznata javnosti. Sin kralja popa je prije nekoliko godina priznao da je trpio vršnjačko nasilje upravo zbog nadimka Blanket, a često se može čuti kako on najviše nalikuje ocu prije nego što je svoje lice uništio plastičnim operacijama.

Koliko se Bigi promijenio kroz godine, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals