Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREVIŠE NESRETNA ZA SVOJE GODINE? Prestala se smijati, a svi su uvjereni da joj suprug još uvijek voli bivšu

Hailey Bieber danas slavi 25. rođendan, a njezina je ljubavna priča česta meta svjetskih medija.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia

Već se dulje vrijeme piše o ne baš uspješnom braku Hailey i Justina Biebera.

Tome u prilog ide činjenica da 25-godišnji model često izgleda jako nesretno pored supruga glazbenika i kao da će 'puknuti' svakog trena, a na internetu se mogu naći brojne snimke na kojima se Justin ne ponaša nimalo gentlemanski pored atraktivne supruge. Ipak, na društvenim mrežama među parom vlada idila.

Hailey i Justin Bieber Izvor: Profimedia

I u intervjuima manekenka često ispada veoma nesigurno oko odnosa sa Justinom. 'Imali smo puno razgovora o tome kakvi su naši planovi, gdje želimo biti za toliko i toliko godina. Uvijek smo pričali da želimo mladi ući u brak i biti mladi roditelji, ali ne ispadne sve uvijek onako kako maštate', rekla je Hailey nedavno, ali se onda brzo i ispravila. 'Ipak, jedno znam i donijela sam odluku. Dugo i jako volim tu osobu i neću odustati od njega. Nikad ga ne bih napustila. Ne mogu zamisliti da napustim nekoga samo zato što se nalazi u najgorem razdoblju svog života', zaključila je. Ipak, priznala je da bi sigurno prekinula trudnoću kada bi sada ostala u drugom stanju te da, iako je nekada željela postati majka, sada joj se više ne žuri. 

Hailey i Justin Bieber Izvor: Instagram

U istom intervju Hailey je otkrila i kako je njezina majka zaslužna što je još uvijek u braku s kanadskim glazbenikom. Poručila je kako im je prva godina braka bila užasna jer nije imala povjerenja u njega.

'Sjećam se da sam je nazvala nekoliko puta, a zadnji put kad sam bila u Brooklynu rekla sam joj: Jednostavno ne mogu. Nema šanse da ću ovako živjeti ako će ovako biti zauvijek. I samo se sjećam da je bila tako mirna na telefonu i samo je rekla: Proći će, a ti ćeš biti dobro i on će biti zdrav, a mi smo tu za tebe', poručila je manekenka.

Možda će vas zanimati...

Ipak, što god Hailey rekla, u javnosti njih dvoje i dalje izgledaju nesretno, otuđeno i distancirano. Sjetimo se samo kako je njihov odnos započeo. Justin je prvu ljubav, pjevačicu Selenu Gomez, ljubio sedam godina s prekidima, a onda je nekoliko mjeseci nakon posljednjeg raskida oženio Hailey. To nitko nije očekivao, a čak ni Selena koja je kasnije otkrila da je bila žrtva emocionalnog nasilja. 'Naravno da ne želim do kraja života govoriti o ovome, ali istovremeno sam jako ponosna na sebe, na to kako se razvijam i idem kroz sve to. Dugo sam šutjela i sada sam našla način kako razgovarati o tome i kako ispričati ono za što nisam imala priliku, pa makar to bilo kroz pjesmu', rekla je Selena jednom, koja je dušu otvorila u svojim pjesmama. 'Gledajući danas na sve to, mogu reći da sam bila žrtva emocionalnog nasilja. To sam razumjela tek kada sam malo odrasla. Bio je to lijep period i nikada to neću zanijekati. No, bilo je jako teško i drago mi je da je završilo', priznala je.

 Justin je na kraju oženio Biebericu za koju mnogi kažu da je poznata samo zbog svojeg slavnog ostatka obitelji te da je neuspješna u usporedbi s ostalim prijateljicama s kojima se druži (Kendall Jenner i sestre Hadid).

I Kendall i sestre Hadid često su glavne teme napisa o estetskim korekcijama, a jasno je da u isti koš svrstavaju i 25-godišnju Biebericu. Iako ona tvrdi da na svom licu nije radila apsolutno ništa, mnogi tvrde da koristi filere. 

Kako je izgledala nekada, a kako danas, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals