Ova godina bila je plodonosna ako pričamo o ljubavi i novim parovima na zvjezdanom nebu. Je li tome pridonijela 2020. u kojoj nismo mogli biti jedni s drugima ili smo morali biti previše s istim osobama, ne znamo, ali ovakvo je stanje među novopečenim parovima...

Petar Grašo i Hana Huljić

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Story 

Već i vrapci na grani znaju da su novi estradni par PetarGrašo i HanaHuljić, a prohodali su nedugo nakon prekida više od dva desetljeća duge veze Petra i Danijele Martinović. Iako se nagađa da je upravo mlađa žena presudila dugogodišnjoj vezi, trojac čuva svoju intimu i ne priča previše o svojem privatnom životu. Zato je sve što kažu pod povećalom javnosti.

Golupčići se sve češće pojavljuju zajedno, a posljednje gdje su viđeni skupa na zagrebačkom Adventu, točnije Fuliranju.

Zvonimir Boban i Marijana Gikić

Poznati koji su prohodali 2021
Fabio Šimićev 

Početkom svibnja mnoge je šokirala vijest da se raspao brak Leonarde i ZvonimiraBobana.

Bivši član Vatrenih snimljen je u Bolu na Braču u društvu MarijaneGikić, 33-godišnje stomatologinje koja je, prema riječima provjerenih izvora, već upoznala članove obitelji Boban, priča je to koju je također donio Story.

Marko Vargek i Arija Rizvić

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Instagram 

Njihova veza počela je s 2021. godinom. MarkoVargek prije toga je bio u dugogodišnjoj vezi s kolegicom Mojmirom Pastorčić, a nakon prekida kolegica s RTL-a upoznala ga je s prijateljicom, glumicom i redateljicom ArijomRizvić. Svoju zaljubljenost više ne kriju, a bili su i zajedno na ljetovanju.

Ecija Ivušić i Goran Belošević

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Josip Čekada 

EcijaIvušić i GoranBelošević u vezi su već nekoliko mjeseci, možda i duže. Ne znamo jesu li točno prohodali ove godine, ali javno su obznanili vezu 2021. Ecija je dugo tajila da ljubi bubnjara benda Pravila igre Gorana Beloševića, a nedavno su se i zaručili.

Antonija Šola i Mario Regelja

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Instagram 

AntonijaŠola i MarioRegelja ljetos su potvrdili svoju ljubavnu vezu, iako se i ranije dalo naslutiti da su zajedno. Već zajedno uživaju i u blagdanskom raspoloženju pa se pjevačica pohvalila kako su posjetili Mariju Bistricu gdje su ih ugostili Nevena i Marko Vukes.

Hana Rodić i Goran Jurenec

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Instagram 

Ovaj par nije ni svjež ni star, svi koji su ga pratili, znaju dramu koja se odvijala iza njihovog odnosa. Prvo je davno Goran odabrao Ivu Runjanin za svoju djevojku u reality showu 'Gospodin Savršeni', onda ju je ostavio kako bi bio s drugoplasiranom HanomRodić. Ta romansa trajala je neko vrijeme i onda je par prekinuo. Goran je ubrzo pronašao sreću s novom djevojkom Claudijom koju je nakon par mjeseci veze ostavio da bi se ove godine opet pomirio s Hanom i obnovio romansu. I tu je inforimaciju ekskluzivno doznao Story. Nema ih ni meksička sapunica.

Valentina Walme i Marko Petrić

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Instagram 

ValentinaWalme i MarkoPetrić dugo su vremena bili meta šuškanja zbog čestih zajedničkih pojavljivanja u javnosti, a onda su ove godine na Jana Story Hall of Fameu u lipnju zajedno prošetali crvenim tepihom i svim šuškanjima stali na kraj.

'Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, ne bismo došli zajedno da nije tako. Ali kao što smo već rekli, o svom osobnom životu izbjegavamo govoriti pa ćemo i ovaj put iskoristiti tu istu rečenicu', rekli su tada.

Mia Franić i Dragan Jurilj

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Igor Soban/PIXSELL 

Manekenka MiaFranić i uspješni poduzetnik i olimpijac DraganJurilj ponovno su zajedno iako su se prije tri godine službeno razveli. Brak koji je trajao godinu i četiri mjeseca okončali su 2018., ali je došlo do neočekivanog preokreta u njihovom odnosu.

Iako se činilo da je među njima zauvijek gotovo i da je romansi došao kraj, ipak ih je ljubav ponovno zbližila ljetos, ekskluzivno je doznao Story.

Zoe Kravitz i Channing Tatum

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Profimedia 

 Glumci ZoëKravitz i ChanningTatum ponovno su 'uhvaćeni' zajedno, no ovaj put je jasno da među njima ima nešto više od prijateljstva. Bili su vidno raspoloženi, kamere im nisu smetale, a glumac je u jednom trenutku zagrlio svoju novu djevojku.

Kim Kardashian i Pete Davidson

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Profimedia 

Ona je reality zvijezda, ima 41 i četvero male djece i muža, slavnog repera Kanye Westa od kojeg se razvodi. On ima 28, komičar je, nema djece, ali je djetinjast i nitko ne zna što rade zajedno. Posljednje su uhvaćeni u kinu na Staten Islandu gdje im je društvo pravio bivši od Kimine sestre Kourtney - Scott Disick.

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Instagram 

Prohodali su ove godine, ali već su se zaručili. Dok je godinama zbog problematičnog ponašanja odbijala oca svoje troje djece - već spomenutog Scotta Disicka, rokeru je odmah rekla 'da' kad ju je zaprosio. On je njen dugogodišnji prijatelj, djeca im se slažu, ljubav cvjeta, no pretjerani javni iskazi ljubavi među njima nisu za one slabijeg želuca.

J.Lo i Ben Affleck

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Profimedia 

 Kada je ovog rujna odjeknula vijest da je nekašnji 'IT' celebrity par ponovno zajedno, malo je reći da je svijet bio oduševljen i vraćena mu je vjera u ljubav. Prije malo manje od 20 godina su prekinuli, dobili petero djece s bivšim partnerima i vratili se jedan drugome ove godine. Romantična priča koja će se pamtiti, ako, naravno, ostanu zajedno.

Olivia Wilde i Harry Styles

Poznati parovi koji su prohodali u 2021
Profimedia 

Veza HarryjaStylesa i deset godina starije OlivijeWildeiznenadila je javnost i mnogi su komentirali da su im nespojivi.

Saznalo se da su skupa u siječnju 2021., no nijedno od njih nije htjelo to opovrgnuti ili potvrditi. Ipak, paparazzi su ih više puta snimili u šetnji i kako se ljube. Neki zbijaju šale na njihov račun i govore da nekad ne znaju prepoznati koji je pjevač, a koja glumica kad ih vide zajedno.