Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'TATA ČESTO SLUŠA MOJE PJESME I DAJE SVOJE KOMENTARE': Kći bivšeg premijera za Story o privatnom životu i Dori

Ella Orešković na ovogodišnjoj Dori nastupit će s pjesmom 'If You Go Away'. Ponovno će pjevati na engleskom jeziku.

Ella Orešković Izvor: Instagram

Kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković i ove godine će nastupati na Dori s pjesmom 'If You Go Away'. Ella je prošle godine nastupala s pjesmom 'Come This Way' te se plasirala na visoko treće mjesto.

U intervju za Story otkrila je što priprema i što o svemu misli njezin tata.

Story: Što pripremate za ovogodišnju Doru?

Ova godina će biti drugačija nego prošla. Moj tim i ja usklađujemo scenski nastup s plesačima. Ne želim previše otkriti, ali svakako će nastup biti puno življi i dinamičniji.

Ella Orešković priprema scenski nastup s plesačima Izvor: Instagram

Story: Možete li otkriti kako ste pjesmu pripremili?

Odmah nakon prošle Dore moj producent Siniša Reljić i ja, započeli smo razmišljati o pjesmi za ovogodišnju Doru. Pjesma se dogodila spontano nakon par druženja u studiju. Siniša je napisao muziku, a ja riječi koje su isto tako došle jako prirodno. Preslušavali smo pjesmu jedno vrijeme i odlučili prijaviti je na Doru.

Story: Hoćete li pjevati na engleskom ili hrvatskom?

Pjesmu ću pjevati na engleskom pošto mi je isto tako lakše pisati tekstove na engleskom.

Ella Orešković pjevat će na engleskom Izvor: Instagram

Story: Što očekujete od ovogodišnje Dore?

Od ovogodišnje Dore očekujem izvrstan show svih izvođača. Što se tiče mene i mog nastupa, izuzetno sam zahvalna što ću imati priliku opet po drugi puta nastupati na Dori i ovaj puta pokazati moju nadogradnju u scenskom kao i u vokalnom nastupu. Najviše me veseli sto sam ove godine puno opuštenija i vjerujem da će se to i vidjeti kroz nastup.

Story: Što mislite o svom prošlogodišnjem nastupu?

Prošlogodišnji nastup je bio doslovno 'probijanje leda'. Naravno da sam bila izuzetno nervozna. Pošto je to bio moj prvi veliki scenski nastup uživo ali unatoč svemu, Dora je za mene bila veliko iskustvo. Ove godine donosim 'novu' mene. Opušteniju i neusporedivo sigurniju nego prošle godine.

Tihomir Orešković ponosan je na kćer Ellu Orešković Izvor: Profimedia

Story: Što na sve kaže tata?

Tata je na mojoj strani i podržava moje bavljenje glazbom. Često sluša moje pjesme i daje svoje komentare. Mislim da je sretan i ponosan na mene što i meni naravno to puno znači.

Story: Čime se bavite u privatnom životu, kako napreduje studiranje?

Studiram psihologiju što je uz muziku također jedan od mojih prioriteta. Trenutno je dosta izazovno. Uz ispite i učenje ukomponirati pripreme za Doru, ali mislim da sve ide svojim tokom jer mi u svemu tome pomaže i moj dečko koji je moja velika podrška kao uostalom i moja obitelj.

Povezane vijesti

Magazin

Royals