Iako se o privatnom životu nekadašnje prve dame SAD-a Melanije Trump zna mnogo, neke je detalje ipak uspjela sakriti od znatiželjnih očiju javnosti. Između ostalog, malo ljudi zna da Melania ima sestru Ines Knauss.

Ines je dvije godine starija od Melanije, a sestre imaju blizak odnos i uvijek su jedna drugoj bile velika podrška u ostvarivanju svojih snova. Tako su se iz malog mjesta u Sevnici prvo preselile u Ljubljanu, gdje su pohađale srednju školu i sanjale o radu u modnoj industriji.

Njihova majka Amalija radila je u tvornici dječje odjeće pa je ljubav prema šivenim, ručno rađenim komadima odjeće prenijela i na svoje kćeri.

'Nikad nisu nosile odjeću iz trgovine', rekao je neimenovani izvor.

 Početkom 90-ih sestre su se preselile u Milano gdje se Melania dobila priliku okušati kao model dok je Ines maštala o karijeri modne dizajnerice. No pokazalo se da nisu obje uspjele u svom naumu. Starija Ines jednostavno nije bila toliko uporna i odlučna kao njena sestra.

'Stvarno se željela baviti modom, ali nije znala kako se probiti. Nije bila kao ostale djevojke tamo, koje su se ponašale kao kraljice. Bila je pristojna i jako draga', rekao je jedan pariški fotograf koji ih je poznavao u to vrijeme.

Ines je nastavila pratiti Melaniju pa se s njom preselila i u New York, gdje i danas živi u luksuznom stanu na Park Avenue, koji je u vlasništvu Trumpove organizacije. Bavi se umjetnošću, a sama Melania je na svom Twitteru objavila neke od njenih ilustracija.

 Inače, Ines je do 2016. bila vrlo aktivna u korištenju društvenih mreža te je rado dijelila svoje fotografije, ali i one iz djetinjstva, pa čak i Melanijine. No kad je njezina sestra postala prva dama Amerike, prestala je objavljivati.

Iako Melania više nije prva dama, Ines se ne oglašava. Njih dvoje se gotovo nikada nisu zajedno fotografirale u javnosti, no Ines je Melaniji osoba od povjerenja i netko na koga se najviše oslanjala kada je u pitanju odgoj sina Barrona.

Još fotografija Melanije Trump pogledajte u galeriji: 

Profimedia Melania Trump