Kristen Bell (41) i njezin suprug Dax Shepard (47) spadaju u omiljene holivudske parove, a svojom razlikom u visini su dokaz da veličina nije važna.

Glumica, koja se proslavila u tinejdžerskoj seriji 'Veronica Mars' i glumila u komedijama poput 'Zločestih mama', snimljena je u veseloj odjevnoj kombinaciji u Los Angelesu dok je išla na jogu s prijateljicom. Kristen je nosila crne tajice i šarenu majicu te tenisice.

Kristen Bell se proslavila u seriji 'Veronica Mars'
Profimedia 

Inače, Bell je od 2013. u braku s glumcem Daxom s kojim ima kćeri Deltu (7) i Lincoln (8). Par se upoznao 2007. na zabavi njihovog zajedničkog prijatelja i kako je glumica svojedobno ispričala, kada je prvi put srela Sheparda, među njima nije bilo nikakve kemije.

Počeli su izlaziti kasnije kada su se sreli na hokejaškoj utakmici, a Kristen je otkrila da je na početku njihova veza bila daleko od idealne. 'Jako smo se zaljubili, no tri mjeseca kasnije Dax je prekinuo sa mnom. Posjeo me i rekao: 'Ne mogu sada ovo imati. Mislim da si divna, ali izlazim s drugim ženama'. Pala sam na tlo, ali sam i jako cijenila što mi se usudio to reći', prisjetila se glumica 2017. za PopSugar.

Nekoliko dana nakon prekida Dax je želio da se pomire i njihova veza je otada potrajala. Glumac je zaprosio Bell 2009., ali čekali su da Kalifornija legalizira istospolne brakove pa su se vjenčali 17. listopada 2013. Imali su skromno vjenčanje na koje su potrošili tek 100-tinjak dolara i bli su odjeveni u crno

Shepard je umjesto nošenja prstena, odlučio tetovirati zvono na prst jer je upravo to značenje prezimena njegove supruge. Par iskreno priznaje da nijedno od njih ne pamti datum vjenčanja nego ih podsjeti glumičina majka koja im uvijek čestita godišnjicu.

Kristen Bell i Dax Shepard su u braku od 2013. te imaju dvoje djece
Profimedia 

 Kristen i Dax se u Hollywoodu ističu i svojom razlikom u visini koja je mnogima simpatična. Ona je visoka 155 centimetara dok je glumac visok 188 centimetara.

Par jako drži do svoje privatnosti djece pa iako često dijele njihove fotografije na Instagramu, obavezno im sakriju lica.

Više fotografija para pogledajte u galeriji. 

Profimedia Kristen Bell i Dax Shepard su u braku od 2013. te imaju dvoje djece