Vlatka Pokos je nakon ispadanja iz showa 'Ples sa zvijezdama' uhvatila priliku da uživa u hrvatskoj obali, a fotografije je podijelila na Instagramu.

'Moja sunčana i nasmijana splitska jutra provodila sam u mom omiljenom kafiću zvanom Tennis! Odlična kava, predivan ambijent i pogled na najljepše more uz puno zgodnih Dalmatinaca; što još čovjek poželjeti može? Doista, nigdje nisam doživjela toliko ljubavi i topline kao u Splitu i Dalmaciji! Hvala mome najdražem mjestu na svijetu i svemu onome što mi jako nedostaje u Kanadi!', napisala je voditeljica koja trenutno radi za Dior u Kanadi.

Pozirala je u opuštenijem izdanju, trapericama, kožnoj jakni i crnim štiklama, a nije skidala osmijeh s lica.

'Vlatka, bilo bi lijepo da ostanete u domovini', poručila joj je pratiteljica. 'Bilo bi, ali još nije vrijeme', odgovorila joj je voditeljica.

'I Split voli vas. Uvijek nam dođite', 'Vječito lijepa', 'Prekrasna kosa i strašna štikla', komentirali su ostali pratitelji.

Vlatka se ranije javila iz Trogira. 'Provela sam nekoliko predivnih dana s bliskim prijateljima u mojoj najdražoj, najljepšoj, najtoplijoj Dalmaciji', napisala je.

Inače, iako su Pokos i njen partner Mateo Cvenić iz showa 'Ples sa zvijezdama' ispali prvi, ona je istaknula da joj je to bilo lijepo iskustvo, a njeno pojavljivanje u javnosti izazvalo je brojne komentare. O tome, odlasku u Kanadu i životnim planovima je progovorila u ekskluzivnom intervjuu za Story.

'Sigurna sam da Mateo Cvenić i ja nismo zaslužili prvi ispasti iz showa, ali svijet zasigurno neće stati. Imali smo prekrasnu energiju na sceni bez obzira na moje neiskustvo u ovakvoj vrsti nastupa. Želim mu više sreće s plesnim partnericama u budućnosti. Da, namjeravam se baviti plesom i dalje, za svoju dušu, a u Hrvatskoj ću ostati još kratko', ispričala je.