Prije 11 godina pjevač Nikola Nemešević Nemeš sudjelovao je u regionalnom Big Brotheru i privukao pažnju javnosti.

Turbulentna veza zgodnog Nemeša i pobjednice te sezone Marijane Seifert, koja je u reality ušla kao udana žena, punila je medijske stupce.

Ubrzo nakon ulaska u Big Brother kuću Marijana i Nemeš prepustili su se strastima, a sve je gledao njezin tadašnji suprug. Zbog afere s Nemešom Marijane se odrekao njezin otac Ivo Kovačević, no s vremenom su izgladili odnos.

Nikola Nemešević i Marijana Seifert imali su aferu u Big Brother kući
RTL 

Vezu s Marijanom Nemeš je nastavio i nakon izlaska iz rijalitija, a 2016. su se i vjenčali. Razveli su se godinu dana kasnije, a prema fotografijama iz njihove veze, bio je blizak i s njezinom kćerkicom.

S vremenom se Nemeš povukao iz javnog života, a u jednom je trenutku i obrisao društvene mreže, da bi se kasnije vratio pod drugim imenom na Instagramu, a promijenio je i izgled. Pustio je dugu kosu i bradu, a onda se okrenuo i obiteljskom životu. Prije četiri se godine oženio, što je čuvao u tajnosti sve do prošle godine, a šest mjeseci nakon vjenčanja na svijet je došlo je i njegovo prvo dijete.

U intervjuu za Story ranije je rekao da u svom životu u proteklih desetak godina ne bi ništa mijenjao.

'Dobro da sam izvukao živu glavu, ali ništa ne bih mijenjao. Zato što sam zahvaljujući svemu što se dogodilo danas tu gdje jesam. Tako gledam na to', rekao je Nemeš, a također je ustvrdio da mu ne smeta što ga veliki broj ljudi pamti po sudjelovanju u Big Brotheru.

Nikola Nemešević Nemeš bivši je natjecatelj Big Brothera
Nikola Đukanović, Mario Strmotić/Arhiva Storyja 

'Nema razloga za to, držim se one - tražili ste, gledajte. Kada bih sad proveo tri mjeseca na televiziji u nekom kulinarskom showu, pamtili bi me po tome. To je sve normalno, sada je na meni da što je moguće više sviram i pjevam', rekao je.

S Marijanom, otkrio je tada, više nije u kontaktu. 'Veza kao veza, brak kao brak, neki uspiju, drugi, hvala Bogu dobrom, ne. Nikad nije jedan razlog i nikad nije samo jedna osoba krivac, to je jasno. Sve je to dobro ispalo', zaključio je.

Ipak, šokirala ga je vijest Marijaninu nestanku kojoj do danas nema traga. Marijana se 27. travnja udaljila iz svog doma u Lastovskoj ulici u Zagrebu u kojemu je živjela sa suprugom Karlom i dvoje djece. Njezine su osobne stvari pronađene nekoliko stotina metara od njezina doma, kod Mosta mladosti. Za njom je svojevremeno tragao i HGSS, a dizali su se i dronovi te potražni psi.

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Instagram Nikola Nemešević