Kim Kardashian (41) ima milijunsko bogatstvo i slavna je diljem svijeta, no ni to joj ne pomaže da dobije sve što poželi.

Reality zvijezda je s dečkom, komičarem Peteom Davidsonom (28) došla u London i željela je sudjelovati u proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II. Kako je izvijestio Daily Mail, Kimin zaposlenik je tražio od Buckinghamske palače ulaznice za nju i Petea, ali su ih odbili.

Kim Kardashian i Pete Davidson u Londonu
Profimedia 

Pokušali su ih nabaviti i preko BBC-a, javne britanske televizije koja prenosi proslavu jubileju, no i od njih su dobili negativan odgovor. Kardashianka pokušava doći do ulaznica na sve moguće načine, a nije joj važno ako nisu 'VIP'.

'Kim rijetko odbijaju za bilo kakvo događanje pa je ovo bilo prilično iznenađujuće, pogotovo jer ne posjećuje često Veliku Britaniju. Kim i Pete vole kraljevsku obitelj i zaista su htjeli biti dio ove posebne proslave', rekao je izvor za Daily Mail.

Nije poznato je li par samo zbog platinastog jubileja u Londonu na kojem će nastupiti kraljičini omiljeni glazbenici Diana Ross i Nile Rodgers. Među zvijezdama koje imaju osiguranu ulaznicu je David Beckham koji ima dobar odnos s kraljevskom obitelji, iako su mu neki zamjerili što je često hvalio princa Harryja koji je pobjegao u Ameriku.

Poznato je kako se 10.000 ulaznica prodavalo za javnost dok je 7.500 podijeljeno ljudima u ratnom zrakoplovstvu, volonterima i dobrotvornim organizacijama.

Inače, Kimin glasnogovornik nije htio komentirati njezinu želju da bude na proslavi jubileja, a ona je u utorak snimljena kako s dečkom razgledava nakit u trgovini u Londonu.

Više fotografija Kim i Petea pogledajte u galeriji. 

Profimedia Kim Kardashian i Pete Davidson više ne skrivaju svoju ljubav