Ella Dvornik posljednjih je dana pratiteljima otkrila kako se priprema za najglamuroznij crveni tepih, Jana Story Hall of Fame. 

Na Instagramu se pohvalila novom frizurom s ružičastim ekstenzijama, a našla se i u slatkim problemima pokušavajući odlučiti hoće li izabrati podignutu ili raspuštenu verziju svoje nove frizure, a pokazala je i dio zanimljive haljine kojom je samo zagolicala maštu svojih obožavatelja. 

Ella Dvornik na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Kad je napokon stigla na Story Hall of Fame na crvenom je tepihu zablistala u riskantnoj haljini koju se ne bi baš svatko usudio odjenuti. Radi se o bijeloj haljini Krie Designa s dubokim dekolteom i visokim prorezom, a dugi rukavi bili su ukrašeni perjem. 

Iako je haljina prilično otvorena Ella je uspjela ne pokazati previše. Riješila je i svoju dvojbu oko kose, te ju je ovom prilikom nosila raspuštenu i uvijenu u blage kovrče.

Ella se i na Instagramu pohvalila kako uživa na Story Hall of Fameu, te je objavila fotografiju s Dinom Merlinom, uz koju je napisala: 'The man, the legend'. 

 Podijelila je i fotografiju sa Sarom Jo koju je nazvala 'svojom ženskom simpatijom'. 

‘Ljudi! Moj najveći girl crush Sara Jo je ovdje. Ovo je legendarani trenutak koji sam čekala jako dugo. Dajem nam celeb ime odmah - Sarella’, napisala je uz fotografiju.

Jana Story Hall of Fame jedan je od najglamuroznijih događaja u Hrvatskoj, a održao se 9. godinu za redom. Ove godine imao je i posebnu lokaciju na zagrebačkom Velesajmu.

Tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

U našoj galeriji pogledajte najbolje od najboljeg s crvenog tepiha te tko se sve zabavljao s nama na ekskluzivnom partyju.

Robert Gašpert Hall of Fame party 2022. godine