Prošlog tjedna na proslavi kraljičinog platinastog jubileja pojavili su se i princ Harry i njegova supruga Meghan Markle. Kraljica Elizabeta konačno je upoznala njihovu kćer Lilibet Dianu (1), ali susret nije prošao baš najbolje.

Naime, kako tvrdi izvor za The Sun, kraljica je izdvojila samo 15 minuta svoga vremena za susret s unukom i praunucima. Susret je bio vrlo služben i odvio se pod kontrolom kraljičinih asistenata.

'Bio je to brzo obavljen posao. Sve je bilo prilično službeno', rekao je izvor.

Također, kraljica nije dozvolila da Harry i Meghan dovedu sa sobom fotografa koji bi ovjekovječio susret praunuke i prabake. Navodno su nakon tog debakla odlučili ranije se vratiti u Ameriku.

No, to nije bila jedina napetost na proslavi vladavine kraljice Elizabete II. Stručnjak koji se bavi čitanjem s usana otkrio je vrlo umirujuću rečenicu koju je Meghan šapnula Harryju tijekom mise u katedrali Svetog Pavla.

'Da, bit će dobro', šapnula je Meghan suprugu.

Harry je izgledno bio uznemiren zbog nesuglasica s obitelji, a Meghan ga je pokušala umiriti, otkrio je to stručnjak za The Sun. Inače, Harry (37) i Meghan (40) rijetko su se pojavljivali u javnosti tijekom kraljičinog četverodnevnog slavlja. Misa je bila jedini put da su viđeni u javnosti s ostatkom kraljevske obitelji dok su sjedili u drugom redu, odvojeno od Williama, Kate, Charlesa i Camille.

Meghan Markle i princ Harry vratili su se u Ameriku nakon kratkog susreta s kraljicom
Profimedia 

Podsjetimo, osim kraljice, zvijezda proslave njezine 70. godišnjice vladavine bio je maleni princ Louis zbog svojih nestašluka. Društvene mreže su se odmah užarile, ali bilo je onih i koji su branili malenog princa. O ponašanju Louisa su se oglasili i njegovi roditelji Kate Middleton i princ William.

'Kakav fantastičan vikend slavlja. Bilo je jako posebno vidjeti ljude koji su došli s prijateljima, obitelji i voljenima. Hvala svima koji su pokazali zahvalnost kraljici na njenih inspirativnih 70 godina vodstva. Nadamo se da ste svi imali vikend za pamćenje. Svi smo se odlično proveli, osobito Louis', napisali su u objavi na svom Instagramu.

Više fotografija s kraljičine proslave 70. godišnjice vladavine pogledajte u galeriji.

Profimedia Proslava kraljičinog jubileja