Princ Harry (37) uživa u svojoj svakodnevici nakon što se nedavno vratio s proslave platinastog jubileja svoje bake, kraljice Elizabete II.

Naime, snimljen je na polo utakmici u Santa Barbari, a nije krio razočaranje na svom licu. Harry i njegov tim Los Padres izgubili su protiv momčadi Dundee II. Na fotografijama se može vidjeti kako princ promatra utakmicu i nije nimalo zadovoljan.

Princ Harry na polo utakmici
Profimedia 

Kako se čini, Harry u posljednje vrijeme nema baš razloga za sreću. Izvor za The Sun je ispričao da je kraljica Elizabeta II. našla tek 15 minuta za svog unuka kada je došao u Veliku Britaniju na proslavu njenog platinastog jubileja.

Princ je poveo u posjet suprugu Meghan Markle, sina Archieja (3) i kćer Lilibet Dianu (1) koju je Elizabeta konačno upoznala kao i ostatak kraljevske obitelji. No susret s njegovom bakom nije prošao kako se Harry nadao jer je bio jako služben i odvijao se pod kontrolom kraljičinih asistenata.

Princ Harry obožava igrati polo
Profimedia 

'Bio je to brzo obavljen posao. Sve je bilo prilično službeno', rekao je izvor za The Sun. Iz Buckinghamske palače su odbili komentirati ove navode.

Kraljica je usto zabranila Meghan i Harryju da dovedu fotografa u dvorac Windsor kako bi snimio prvi susret nje i njezine praunuke Lilibet. Par je navodno zbog načina na koji im je iskazana dobrodošlica, požurio kući u Ameriku prije završetka proslave jubileja.

Meghan Markle i princ Harry ranije su se vratili u Ameriku.jpg
Profimedia 

Za to vrijeme u centar pozornosti su došli Kate Middleton i princ William s djecom, a posebnu pažnju je dobio njihov sin Louis koji je radio razne grimase i odlično se zabavljao.

Što je Louis radio na proslavi platinastog jubileja, pogledajte u galeriji.

Profimedia Princ Louis dobro se zabavljao na proslavi platinastog jubileja