Mnoge su Hrvatice i Hrvati javno odlučili podržati Nikolinu Ristović koja posljednjih dana prolazi pravi pakao nakon iznenadne smrti supruga Vidoja.

Naime, voditeljica se našla u žestokoj svađi sa svekrom Viktorom Ristovićem, i to zbog imovine. Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, ustrajan je u tome da Nikolina ne treba dobiti ništa od Vidojeve imovine jer je to sve, tvrdi, njegovo.

S obzirom na to da čitava regija govori i piše o njezinoj životnoj situaciji, i ona je svoj osvrt napisala na svom Instagram profilu.

'Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo... Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog.

Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, greška koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati.

No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto', napisala je Nikolina.

Nikolina i Vidoje Ristović zajedno su dobili kćer Unu Sofiju
Instagram 

Sve više poznatih lica počelo je javno podržavati Nikolinu, a upravo ispod posljednje fotografije nanizalo se pregršt komentara.

'Oduvijek si bila inteligentna, pametna, veliki radnik, borbena, divna majka i predivna, top žena. Komentari drugih ljudi govore više o njihovim životima, nego o tebi zato glava gore i idemo naprijed. Uz tebe smo', napisala joj je Fani Stipković.

'Neka ti Bog da snage za svaku borbu. Šaljem ti veliki zagrljaj i vjetar u leđa', dodala je Nina Badrić.

'Zato jer Hrvati nemaju pametnija posla nego se bave tuđim životima. A osim toga, strašno se ne mogu pomiriti s lijepim i pametnim ženama. Mora da je kurva, sponzoruša i ostalo...', napisala je Paola Valić Bekić.

Svoje su komentare ostavile i Anita Dujić, Paula Sikirić, Lidija Lešić, Matea Ibanez i mnoge druge.

A među prvima se o Nikolini na svom Instagramu oglasila glazbenica Ida Prester, ujedno i njezina bliska prijateljica.

'Na ovim prostorima se uspjeh i ljepota ne praštaju. A posebna poslastica je cipelariti žene kada su na dnu.

Internet su preplavili otrovni komentari koji se raduju Nikolininoj sudbini i žele je vidjeti na ulici. Riječ je o ženi koja je upravo ostala bez muža s malim djetetom, ženi kojoj društvo odriče pravo na imovinu nazivajući je sponzorušom pa i gore. To sve govori o nama samima. I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često s cijelom obitelji. Vidoje je Nikolinu i Unu OBOŽAVAO. Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli.

Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom. Toliko da kad mu je jedne noći zvučala čudno na telefon, digao cijeli Zagreb na noge u 2 ujutro i u zadnji tren od trovanja spasio život ženi i kćerkici. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan. Sjećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje obitelji, kad ste slavili njihovu ljubav? Nisu ti naslovi tako davno bili...

Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini i to javno, sasvim je nevjerojatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca. Nikolina, drži se, proći će i to. Tu smo za tebe i za Unu', poručila joj je pjevačica i voditeljica koja je bila na Vidojevom sprovodu u Beogradu.

A podrška je stigla i iz susjedne Srbije kada je Nikolini svoj komentar ostavila i pjevačica Jelena Karleuša. 

Jelena Karleuša podržala je Nikolinu Ristović
Instagram 

'Lutko lijepa, draga, mila i dobra, bori se za sebe u inat svih balkanskih mrzitelja žena. Bori se za svoje dijete jer ti mu to kao majka duguješ, bori se. Točka. Glavu gore i ne daj na sebe. Nikada nikome. Budi primjer svome djetetu za borbu u životu. Svatko tko ti riječ kaže, svatko tko se drzne baviti tvojim novcima, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom - neka puši ku*ac. Nisi dužna nikome se opravdavati ili objašnjavati. Pogotovo ne da na ovim prostorima, gdje su žene građani drugog reda, gdje mediji i muškarci brutalno gaze sve žensko, gdje je čak i žena ženi vuk. Borba, draga, lijepa i pametna. Glavu gore jer je život jedan!', napisala joj je Jelena Karleuša.