Slavni glumac Brad Pitt navodno je ponovno djelomično zauzet. Zašto djelomično? Zato što, kako bi mladi ljudi rekli, 'dejta' s nepoznatom ženskom osobom. 

Izvor blizak Pittu je za People potvrdio šuškanja. 'Izlazi na spojeve, ali još nije u ozbiljnoj vezi', naveo je izvor.

Brad Pitt navodno izlazi na spojeve s nepoznatom ženskom osobom
Profimedia 

Dobro je poznato da su Brad Pitt i Angelina Jolie bili jedan od najpoznatijih parova svijeta, ali je isto tako dobro poznato da se par nije razišao u najboljim odnosima i da se godinama prepucavaju po sudovima oko skrbništva nad djecom i podjelom imovine.

Upravo zato iznenađuje činjenica da je Angelina navodno bila oduševljena kad je Brad Pitt stigao u Rim, gdje ona trenutno boravi s djecom, da bi proveo vrijeme s njihovim 14-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom Jolie-Pitt.

Naime, Angelina u Rimu ima vrlo gust raspored zbog snimanja filma 'Without Blood' i navodno je bila pod velikim stresom.

'Angelina ima gust raspored snimanja pa joj je bilo veliko olakšanje što je Brad mogao doći u Rim da bi vidio djecu i bio s Knoxom i Vivienne za njihov rođendan. Puno joj znači što je doputovao', otkrio je izvor za Hollywood Life.

Angelina Jolie s blizancima Vivienne Jolie Pitt i Knoxom Jolie Pittom
Profimedia 

'Ona su uvijek jako trudi da bi osigurala da njena djeca provedu dovoljno vremena s njihovim tatom, osobito u posebnim prilikama kao što su rođendani i blagdani. No, u ovoj situaciji je bila pod velikim stresom oko toga kako će sve organizirati pa joj je činjenica da je Brad uskočio i doputovao predstavljala veliko olakšanje, njegov trud nije bio neprimijećen', dodao je izvor.

Iako bivši par još od razvoda ima probleme u komunikaciji, Bradov posjet je na Angelinu ostavio dubok dojam.

'Doslovno nemaju kontakta, sve što se događa između njih, pa čak i dogovori oko djece, ide preko trećih osoba, budući da njih dvoje još uvijek vode sudsku bitku. No, Angelina nastoji njihovu djecu zaštititi od svega toga jer želi da imaju zdrav odnos sa svojim ocem, bez obzira na to što ona osjeća prema njemu', ističe izvor.

Brad Pitt i Angelina Jolie imaju šestero djece
Profimedia 

Podsjećamo, osim spomenutih blizanaca, Brad i Angelina imaju još četvero djece: Maddoxa (20), Paxa (18), Zahru (17) i Shiloh (16).

Brad i Angelina službeno su se razveli u travnju 2019. godine, a razdvojili su se još u rujnu 2016.

Više fotografija Brada i Angeline pogledajte u galeriji.

Profimedia Angelina Jolie i Brad Pitt u danima bračne sreće.