Mnoge slavne žene imaju problema s odabirom partnera koji će ih poštovati i voljeti, no neke doista zaglibe u vrtlogu loših odnosa, zlostavljanja i manipulacija.

Na žalost, jedna od njih je i Carre Otis, nekoć velika manekenka i nada svijeta mode, a danas posrnula modeling zvijezda iz 1990-ih, koju ljudi pamte samo po skandalima. Naime, prošlo je već više od 20 godina otkad se povukla iz svijeta modelinga te prepustila scenu svojim slavnijim i uspješnijim kolegicama, Naomi Campbell i Cindy Crawford. Iako je danas 53-godišnja manekenka bila jedna od popularnijih manekenki 90-ih, danas puni stupce samo svojom poviješću ljubavnih brodoloma i zlostavljanja koje je pretrpjela.

Manekenka je bila silovana i zlostavljana od teen dobi
Profimedia 

Podsjetimo se, proslavila se u 'Divljoj orhideji', filmu u kojem je glumila s Mickey Rourkeom, a za kojeg s kasnije i udala. Kao tinejdžerica je ušla u svijet manekenstva, postala je anoreksična, a i uvelike ovisna o kokainu. Uz sve to, Carre je jedna od 13 žena koje su javno istupile i optužile modnog agenta Geralda Marieja da ju je silovao kada je imala samo 17 godina.

Prema njezinim navodima koje je objavila u svojoj knjizi iz 2011., ‘'Beauty, Disrupted', otkrila je kako ju je vlasnik modne agencije Elite Paris silovao i prodavao bogatim muškarcima i prijateljima. Navodno je Gerald smatrao kako su djevice nefotogenične, pa je silovao djevojke u dobi od 14 godina, a sve ne bi li što bolje radile za njega.

Danas je Carre Otis posrnula zvijezda
Profimedia 

U to je vrijeme Gerald bio zaručen s još jednom divom svijeta mode, Lindom Evangelistom, koja danas kaže da vjeruje kako je njezin bivši počinio ta zlodjela, ali da ona tada za ništa od toga nije znala.

Gerald je kriv i za ovisnost o kokainu mnogih manekenki, a kupovao im je drogu kako bi jele što manje i bile što mršavije. Njegova je žrtva bila i nesretna Carre koju su ta prva životna seksualna iskustva dugoročno obilježila i naštetila njezinom psihičkom zdravlju.

Modni agent Gerald Marie navodno je silovao niz žena
Profimedia 

'Ovisila sam o njemu zbog hrane, novca, smještaja... Držao je čak i moju putovnicu. Bila sam u ranjivoj situaciji, a on je imao svu moć', rekla je jednom Otis.

Teški odnosi s muškarcima obilježili su život manekenke
Profimedia 

No, nije to jedino loše iskustvo ove dame s muškarcima. Kao što smo rekli, glumila je i radila sa zločestim dečkom Hollywooda, Mickeyjem Rourkeom, a za kojeg se i udala. No, ni on nije bio baš neka premija. Iako je slovio za seks simbol onog doba, Rourke je bio agresivac sklon opijatima, a svoju je suprugu zlostavljao.

Carre je zapravo bila Rourkeova druga žena, a brak im je potrajao čak 6 godina, što je pravo čudo s obzirom koliko im je odnos bio toksičan. Njihov je odnos obilježilo nasilje i stalni pozivi policiji, a u jednom se trenu uplela i socijalna služba u njihov slučaj. Mickey je bio optužen za fizičko i obiteljsko nasilje nad Carre, a ona mu je ipak, unatoč svemu, stalno iznova njegove greške opraštala.

MIckey Rourke i Carre Otis
Profimedia 

Nakon razvoda 1998. je rekla kako smatra da su njezini loši odabiri kada je riječ o muškarcima uzrokovani upravo formativnim iskustvima zlostavljanja u teen dobi, a koji su joj narušili sliku o sebi.

Ipak, čini se kako je bivša manekenka ipak uspjela pronaći svoju sigurnu luku, jer se 2005. ponovno udala i to za javnosti nepoznatog inžinjera Matthewa Suttona, s kojim je dobila i dvoje djece. Danas živi mirnim obiteljskim životom te ne voli svjetla crvenih tepiha i pozornica – dovoljno je propatila u svijetu show businessa pa je zaslužila malo mira.