Adriana Ćaleta-Car uživa na ljetovanju, a osim Dubrovnika posjetila je i St. Tropez. Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija, a najviše pažnje privukla je fotografija na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Adriana je odjenula bikini s leopard uzorkom, a uz njega je nosila sunčane naočale i šešir.

'Mamice tigrice', 'Ljepotica', 'Prekrasna', bio je samo dio komentara pratitelja koji su nizali komplimente na račun njezina izgleda. Efektan bikini u prvi plan je stavio njezinu vitku liniju i otkrio kako je Adriana ni godinu dana od rođenja sina Maura u savršenoj formi. 

Adriana Ćaleta-Car objavila fotografiju u bikiniju
Instagram 

Lijepa Adriana nedavno je na Instagramu objavila i niz fotografija sa proslave sestrinog 40. rođendana. Tako su njezini pratitelji mogli vidjeti koliko se obitelj zabavljala, ali i njezinu sestru te majku koje ne pokazuje često na društvenim mrežama.

'Ima 40? Nema šanse! Volim te do mjeseca i natrag! Sretan rođendan sestro!', kratko je napisala.

Podsjetimo, Adriana i Duje svoje drugo sudbonosno 'da' izgovorili su u lipnju u Dubrovniku. Njihovi su gosti od početka slavlja objavljivali fotografije prekrasnog para i Adrianine lijepe vjenčanice, a pokazali su i isječak njihovog plesa.

Prvi ples Duje i Adriane Ćaleta-Car Instagram

Duje Ćaleta Car i Adriana Ćaleta Car vjenčali su se po drugi put
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Mladence i goste zabavljali su omiljeni domaći pjevači Jole i Petar Grašo. Adriana se udala u nesvakidašnjoj vjenčanici čiji je gornji dio cijeli optočen kristalićima, a donji je dio bio asimetričan. Odabrala je buket od tulipana, a svoju je dugu kosu raspustila.

Nakon bajkovitog vjenčanja, otputovali su na medeni mjesec u New York. Otkrila je to lijepa Adriana na svom Instagramu.

Adriana i Duje Ćaleta-Car bili su u New Yorku na medenom mjesecu
Instagram 

Svoje prvo vjenčanje, uz najužu obitelj i prijatelje, Adriana i Duje imali su u Dubrovniku u svibnju prošle godine, i to tri mjeseca nakon što su se zaručili.

Nedugo prije drugog vjenčanja proslavili su prvu godišnjicu braka, a zajedno imaju sina Maura čije su krštenje početkom ove godine obilježili u jednom hotelu u Vodicama.

Adriana Ćaleta-Car je podijelila fotografije s krštenja sina Maura.
Instagram 

U galeriji pogledajte više fotografija lijepe Adriane.

Instagram Adriana Ćaleta-Car često dijeli fotografije s mužem Dujom Ćaleta-Carom i sinom Maurom.