Marijana Seifert nestala je krajem travnja ove godine, ali potraga za njom i dalje traje.

Jutro nakon nestanka na Mostu mladosti pronađeni su Marijanini dokumenti i mobitel, a iako su to područje već pretražili pripadnici HGSS-a, zbog niskog je vodostaja Save, policija sada odlučila intenzivirati potragu i ponovno pretražiti područje oko Mosta mladosti i nizvodno, piše 24 sata.

Podsjetimo, Marijana je bila pobjednica reality showa Big Brother 2011. godine.

Marijana Seifert nestala je u travnju 2022. godine
Story 

Svoj posljednji razgovor s nestalom Marijanom prepričala je i jedna njena prijateljica koja je istaknula da joj je teško povjerovati da bi Marijana samo tako napustila svoju djecu.

'Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njezino dijete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njezin rođendan', rekla je za Jutarnji list.

Njezin je nestanak prijavio njezin suprug Karlo Seifert 27. travnja ove godine, a većih tragova u rješavanju ove misterije još nema. Karlo je rekao kako je suprugu posljednji puta vidio oko ponoći te noći, kada su zajedno išli na spavanje u svom domu. Ono što znamo je to je već prvi dan potrage, kod Mosta Mladosti, slučajni prolazak pronašao Marijanine osobne stvari, dokumente i mobitel te odmah pronalazak prijavio policiji.

Marijana Seifert nestala je u travnju 2022. godine
Story arhiva 

Marijana je tako nestala u noći s 26. na 27. travnja iz svog obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Unatoč opsežnoj potrazi po tom zagrebačkom naselju i po rijeci Savi, Marijani se izgubio svaki trag, a do danas nije pronađen ni jedan novi trag koji bi ukazao na to gdje se Marijana trenutno nalazi.

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je živjela s mužem Karlom i sinom. Marijanu su roditelji zadnji put vidjeli za Uskrs. Nestanak kćeri ostavio ih je u šoku i nevjerici, a njezina je sestra rekla kako još uvijek ne gube nadu da će ju pronaći, no da što više vrijeme prolazi, to im je svima teže ne misliti o najcrnjim scenarijima.