Marijana Seifert, 38-godišnja bivša pobjednica regionalnog Big Brothera iz 2011., nestala je u travnju ove godine i od tada joj se gubi svaki trag, a obitelj i prijatelji za njome i dalje tragaju. Javnosti poznata po svom burnom ljubavnom životu, Marijana je 2011. postala zvijezda regije zbog svoje ljubavne veze s fatalnim Nikolom Nemeševićem, a danas i javnost i policija pokušavaju saznati gdje se nalazi.

Marijana Seifert nestala je iz svog obiteljskog doma u travnju.
Pixsell/Goran Stanzl 

Podsjetimo se, njezin je nestanak prijavio njezin suprug Karlo Seifert 27. travnja ove godine, a većih tragova u rješavanju ove misterije još nema. Karlo je rekao kako je suprugu posljednji puta vidio oko ponoći te noći, kada su zajedno išli na spavanje u svom domu. Ono što znamo je to je već prvi dan potrage, kod Mosta Mladosti, slučajni prolazak pronašao Marijanine osobne stvari, dokumente i mobitel te odmah pronalazak prijavio policiji.

Marijana je tako nestala u noći s 26. na 27. travnja iz svog obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Unatoč opsežnoj potrazi po tom zagrebačkom naselju i po rijeci Savi, Marijani se izgubio svaki trag, a do danas nije pronađen ni jedan novi trag koji bi ukazao na to gdje se Marijana trenutno nalazi.

Marijani se od 27. travnja gubi svaki trag.
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je živjela s mužem Karlom i sinom. Marijanu su roditelji zadnji put vidjeli za Uskrs. Nestanak kćeri ostavio ih je u šoku i nevjerici, a njezina je sestra rekla kako još uvijek ne gube nadu da će ju pronaći, no da što više vrijeme prolazi, to im je svima teže ne misliti o najcrnjim scenarijima.

Maja Kovačević, Marijanina sestra, prije dva je mjeseca u ekskluzivnom intervjuu za Story.hr tako otkrila kako smatra da je Marijana zbog svoje dobrote često samoj sebi znala naštetiti.

'Ona se na van, pred ljudima, pravila jaka. Nije željela pokazati koliko je iznutra krhka i nježna, a u stvari ju je jako pogađalo što ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su itekako utjecali na njezin život. Svima je željela ugoditi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala naštetiti. Ali, što god da je radila, njezina su joj djeca uvijek bila na prvom mjestu', otkrila je tada Maja.

Policija još intenzivno traga za Marijanom.
Nestali 

Marijana se tijekom godina okrenula vjeri te je čitala razne knjige vjerske tematike, a polazile je i vjerske skupove.

'Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželjela. Roditelji su potpuno shrvani i iznimno teško se nose s tom cijelom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvjesnošću...', dodala je Marijanina sestra Maja u svibnju. 

Marijana je majka dvoje djece i udana žena.
Goran Stanzl/PIXSELL 

Inače, pobjednica Big Brothera je majka dvoje djece. Iz prvog braja ima 12-godišnju kćerkicu, a iz braka s Karlom, koji potječe iz ugledne stomatološke obitelji, ima malenog sinčića. Trenutno su njezina djeca sa svojim očevima.

Kako je posljednjih mjeseci hrvatsku javnost i medije obilježio tragičan slučaj mladića Mateja Periša u Beogradu, svi su u strahu da se i u slučaju Marijane ne ponovi taj tragični scenarij. 

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazU slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Još fotografija Marijane Seifert pogledajte u našoj galeriji. 

Story arhiva, Tomislav Miletić/PIXSELL Marijana Seifert nestala je krajem travnja