Još se traga za Marijanom Seifert (38) čiji je nestanak prijavio njezin suprug Karlo Seifert 27. travnja, a njena sestra Maja Kovačević je progovorila o cijelom slučaju.

'Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam što da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Nitko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka s obzirom da su tamo nađene njezine osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je reći bilo što razumno i smisleno', ispričala je Maja za Kurir televiziju.

Maja Kovačević progovorila o nestanku njene sestre Marijane Seifert
Screenshot Kurir televizija 

Dodala je kako je za obitelj najgore to što nemaju nikakvih informacija o njenoj sestri.

'Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom stanju, cijela obitelj je shrvana. Najgore je to neznanje, što se dogodilo, zbog čega i gdje je uopće Marijana', rekla je Maja.

Ona i njena obitelj se boje da će potraga završiti isto kao što je i s Matejem Perišom. 'Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa neka se nađe na način na koji je pronađen Matej. Ajmo samo saznati više. Teško mi je puno pričati. Naš trenutni zaključak je da joj se dogodilo isto što i Mateju', objasnila je.

Traga se za Marijanom Seifert
Goran Stanzl/PIXSELL 

Inače, Maja je prije nekoliko progovorila o sestri i njezinom nestanku za Story.hr.

'Ona se na van, pred ljudima, pravila jaka. Nije željela pokazati koliko je iznutra krhka i nježna, a u stvari ju je jako pogađalo što ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su itekako utjecali na njezin život. Svima je željela ugoditi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala naštetiti. Ali, što god da je radila, njezina su joj djeca uvijek bila na prvom mjestu', otkrila je Maja i nastavila:

'Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu jer ovo je neizdrživo', rekla je kroz suze.

Marijana ima dvoje djece. Iz prvog braka ima 12-godišnju kćerkicu, a iz braka s Karlom ima sinčića starog nešto više od godine dana. 'Svako dijete je sa svojim ocem', otkrila nam je Maja.

Marijana Seifert bila je pobjednica Big Brothera
Pixsell/Tomislav Miletić 

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo crvenom crtom i svijetle tenisice.

Nestala je Marijana Seifert
Nestali 

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.