Marijana Seifert nestala je krajem travnja, a otad joj se gubi svaki trag. Jutro nakon nestanka na Mostu mladosti pronađeni su Marijanini dokumenti i mobitel. Podsjetimo, Marijana je bila pobjednica reality showa Big Brother 2011. godine.

Svoj posljednji razgovor s nestalom Marijanom prepričala je i jedna njena prijateljica koja je istaknula da joj je teško povjerovati da bi Marijana samo tako napustila svoju djecu.

‘Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njezino dijete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njezin rođendan.’, rekla je za Jutarnji list.

Marijana je nestala krajem travnja
Goran Stanzl/PIXSELL 

‘Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njezinu djecu, zvala sam je k sebi u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv’, dodala je.

Marijana i Karlo Seifert navodno su se upoznali na njezinom poslu, dok je konobarila u zagrebačkom kafiću, a prije toga je radila u call centru. U braku su dobili sina Aleksandra, a vjenčali su se 2020. godine.

Tada nije htjela razgovarati o pojedinostima iz privatnog života. Nakon izlaska iz regionalnog reality showa u kojem je pobijedila, u potpunosti se povukla iz javnosti i okrenula vjeri i duhovnosti.

Marijana Seifert nestala je u travnju ove godine
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Inače, s pomorcem Ivanom Čvrljkom, koji je bio njezin prvi suprug, ima kćer Korinu. Podsjetimo, pobjednicu 'Big Brothera' 2011. godine, tada Marijanu Kovačević, javnost pamti po strastvenom odnosu sa 'sustanarom' Nikolom Nemeševićem, s kojim je pred kamerama prevarila supruga Čvrljka.

Nemeš i Marijana godinama su održavali vrlo turbulentnu vezu punu prekida i mirenja, a onda su se 2016. vjenčali u Istri. Ceremonija je bila u Novigradu kod matičara. Na vjenčanju je bilo tek 20-ak ljudi, ali ne i Marijanina i Nemešova obitelj, osim njene kćeri s kojom je Nemeš bio u odličnim odnosima. Osam mjeseci kasnije par se razveo zbog različitih pogleda na život.

Dvije godine prije tajnog vjenčanja, Marijana je ostavila fatalnog Nemeša jer ju je umorilo održavanje veze na daljinu. 'Imala sam najbolje namjere i zbilja sam dala sve od sebe, ali prekid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala', izjavila je tad Marijana u televizijskom intervjuu.

Više fotografija Marijane pogledajte u galeriji.

Story arhiva, Tomislav Miletić/PIXSELL Marijana Seifert nestala je krajem travnja