Reality zvijezda Yazmin Oukhellou snimljena je prvi put nakon tragedije koja se dogodila prije nekoliko tjedana u Turskoj u kojoj je život izgubio njen dečko Jake McLean.

Yazmin je viđena na bazenu u Marakešu u koji se povukla kako bi se oporavila od velike traume koju je doživjela u automobilističkoj nesreći sa smrtnim posljedicama.

Profimedia Yazmin Oukhellou viđena prvi put nakon nesreće

32-godišnji Jake poginuo je tako što se automobilom strovalio u provaliju, a u tom trenutku s njim je bila i reality zvijezda.

Yazmin je bila primorana slomiti si ruku kako bi se izvukla iz automobila, no Jakeu nije bilo pomoći.

Još jedan šok uslijedio je na pogrebu poslovnjaka kada se na njemu pojavila njegova tajna djevojka Chloe Hennessey koja mu je kasnije posvetila dirljivu objavu na društvenim mrežama.

'Kakav lijep dan za prekrasnu dušu. Sretna sam što su se svi važni koji su trebali biti tamo pojavili', napisala je Chloe. 'Toliko smijeha, plača i sretnih sjećanja sa svim njegovim najbližima. Nadam se da možeš u potpunosti počivati u miru, sada leti visoko Jakey. Volimo te zauvijek u našim srcima', zaključila je Chloe.

'Oprostila sam se na neko vrijeme od društvenih mreža kako bih se u potpunosti usredotočila na svoj psihički i fizički oporavak. Trebalo mi je ovo vrijeme da radim na liječenju i procesuiranju svega najbolje što mogu. Ovo me je naučilo da je život tako kratak i da moramo cijeniti svoje voljene što je više moguće. Jako sam zahvalna za naša sjećanja i posebno vrijeme koje smo Jake i ja proveli zajedno. Nisam prestala misliti na njega i uvijek će mi nedostajati. Zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu.  Želim svima zahvaliti na podršci i lijepim porukama. Zaista cijenim svakoga od vas', poručila je zatim i Yazmin.