Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NISAM POBJEGLA, RADI SE O TOME DA...': Javila se sestra nestale Marijane i objasnila što se zapravo dogodilo

Sestra Marijane Seifert tvrdi da nije pobjegla iz 'Zadruge'.

 Maja Kovačević sestra je nestale Marijane Seifert Izvor: Youtube/Bar Srbija

Već četiri mjeseca traje potraga za nestalom reality zvijezdom i pobjednicom regionalnog Big Brothera, Marijanom Seifert, a kako u medije izlaze novi detalji o posljednjoj noći kad je Marijana viđena, pojavljuje se sve više nelogičnosti.

Nedavno su njeni roditelji Ivo i Gordana Kovačević prvi put progovorili za medije, a o nelogičnostima su se oglasili i svjedoci koji su te kobne noći susretali Marijanu.

Međutim, o njoj se već ranije oglasila njena sestra Maja Kovačević koja je istaknula da vjeruje da njena sestra više nije živa.

'Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti’, rekla je ona za Slobodnu Dalmaciju.

Tom je prilikom rekla i da vjeruje da Marijanin suprug Karlo možda zna više nego što govori.

 Potraga za Marijanom Seifert traje već četiri mjeseca Izvor: Story arhiva

'Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome’, govori Maja.

Maja se i sama našla u interesu javnosti kad se saznalo, da usred obiteljske tragedije, ulazi u kontroverzni srpski reality show 'Zadruga'.

Na snimanju svog profila kojim će se predstaviti publici, kratko je za medije progovorila i o nestaloj sestri. 'Nije mi dan da pričam o njoj. Došla sam ovdje. Osjećam da je više nema, ali ne mogu o tome sada', rekla je ona pred kamerama Blica.

Tom je prilikom otkrila i da je razlog zbog kojeg se odlučila ući u show zarada, a novac joj treba jer je odlučila pokrenuti vlastiti biznis.

 Maja Kovačević u predstavljanju za reality show Bar Izvor: YouTube

Srpski su se mediji ovih dana raspisali da se Maja predomislila u vezi svog sudjelovanja u showu te da je pobjegla iz karantene prije samog početka ulaska u show.

Navode da je to otkrio njen prijatelj Lav Geršman koji ju je došao posjetiti i šokirao se kad je saznao da se ona tamo više ne nalazi. Kako piše Kurir, rečeno mu je da je Maja pobjegla pred početak showa.

Međutim, ponovo je došlo do preokreta jer se Maja javila i tvrdi da nije pobjegla, već da se njen ulazak u show samo odgađa.

‘Još uvijek se nalazim u Beogradu u hotelu. Nema ni govora o tome da sam pobjegla iz karantene. Radi se o tome da još nisam stigla riješiti neke stvari kao što je otvaranje računa u banci gdje ću dobiti honorar. Drago mi je što produkcija ima razumijevanja da mogu ući naknadno. Bit će to vrlo brzo’, rekla je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjećamo, Maji nije prvi put da sudjeluje u nekom reality formatu. U prosincu 2021. godine Maja je bila sudionica reality showa 'Bar' u kojem je glavna nagrada bila 30 tisuća eura. Tada je rekla da je radila kao guest service agent za hotel Elesmer u Dubaiju, ali i kao trenerica kućnih ljubimaca.

Više fotografija nestale Marijane Seifert pogledajte u galeriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image