Marijana Seifert bivša zvijezda i pobjednica showa Big Brother nestala je još krajem travnja ove godine, a potraga za njom još uvijek traje.

Njena je sestra Maja Kovačević, koja je nedavno ušla u srpski reality show Zadruga, već se ranije oglasila za medije i rekla da smatra da nestala Marijana više nije među živima.

'Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti’, rekla je ona.

Maja Kovačević sestra nestale Marijana Seifert smatra da ona više nije živa
Youtube/Bar Srbija 

Istaknula je i da smatra da Marijanin suprug Karlo možda zna više nego što govori.

'Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome’, rekla je Maja između ostalog.

Sad će u medije prvi put istupiti Majini i Marijanini roditelji, Ivo i Gordana Kovačević koji su razgovarali s novinarkom emisije Provjereno.

'Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim nitko da je doživi, to je nešto najgore, najstrašnije što čovjek može doživjeti', rekla je Marijanina majka Gordana .

Marijana Seifert nestala je u travnju 2022. godine
Story arhiva 

Reporterka emisije razgovarala je i sa svjedocima i prijateljima koji su bili s Marijanom te večeri kada je nestala. Tvrde da je dosta kontradiktornosti u informacijama koje su izlazile tih dana.

Podsjetimo, Marijanin je nestanak prijavio njezin suprug Karlo Seifert 27. travnja ove godine, a većih tragova u rješavanju ove misterije još nema. Karlo je rekao kako je suprugu posljednji puta vidio oko ponoći te noći, kada su zajedno išli na spavanje u svom domu.

Marijana je tako nestala u noći s 26. na 27. travnja iz svog obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Unatoč opsežnoj potrazi po tom zagrebačkom naselju i po rijeci Savi, Marijani se izgubio svaki trag, a do danas nije pronađen ni jedan novi trag koji bi ukazao na to gdje se Marijana trenutno nalazi.

Još fotografija nestale Marijane pogledajte u galeriji: 

Story arhiva, Tomislav Miletić/PIXSELL Marijana Seifert nestala je krajem travnja