Marijana Seifert nestala je krajem travnja ove godine, ali potraga za njom i dalje traje. Njezina sestra Maja Kovačević ulazi u show 'Zadruga 6'. Na snimanju svog profila kojim će se predstaviti publici, kratko je za medije progovorila i o nestaloj sestri. 'Nije mi dan da pričam o njoj. Došla sam ovdje. Osjećam da je više nema, ali ne mogu o tome sada', rekla je ona pred kamerama Blica.

Maja Kovačević progovorila o nestanku njene sestre Marijane Seifert
Screenshot Kurir televizija 

Otkrila je kako u show ulazi jer joj trebaju novci za otvaranje vlastitog biznisa, a ovo nije prvi put da sudjeluje u nekom reality formatu. U prosincu 2021. godine Maja je bila sudionica reality showa 'Bar' u kojem je glavna nagrada bila 30 tisuća eura. Tada je rekla da je radila kao guest service agent za hotel Elesmer u Dubaiju, ali i kao trenerica kućnih ljubimaca.

Maja je sada kratko komentirala sestrin nestanak.

'Ne bih sada željela pričati o tome, ali osjećam da ona ne diše. Ostavimo nadležnima da otkriju pravu istinu', rekla je, piše Kurir.

Marijana Seifert još uvijek nije pronađena
Story arhiva 

Podsjetimo, Marijana je bila pobjednica reality showa Big Brother 2011. godine. Njezin je nestanak prijavio njezin suprug Karlo Seifert 27. travnja ove godine, a većih tragova u rješavanju ove misterije još nema. Karlo je rekao kako je suprugu posljednji puta vidio oko ponoći te noći, kada su zajedno išli na spavanje u svom domu.

Marijana je tako nestala u noći s 26. na 27. travnja iz svog obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Unatoč opsežnoj potrazi po tom zagrebačkom naselju i po rijeci Savi, Marijani se izgubio svaki trag, a do danas nije pronađen ni jedan novi trag koji bi ukazao na to gdje se Marijana trenutno nalazi.