Marijana Seifert nestala je krajem travnja ove godine, ali potraga za njom i dalje traje.

Sada, pak, srpski mediji pišu da njezina sestra Maja Kovačević ulazi u show 'Zadruga 6'. Na snimanju svog profila kojim će se predstaviti publici, kratko je za medije progovorila i o nestaloj sestri. 'Nije mi dan da pričam o njoj. Došla sam ovdje. Osjećam da je više nema, ali ne mogu o tome sada', rekla je ona, prenose srpski mediji.

Maja Kovačević ulazi u Zadrugu
YouTube 

Otkrila je kako u show ulazi jer joj trebaju novci za otvaranje vlastitog biznisa.

Inače, početkom kolovoza Maja je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju rekla da sumnja da je Marijana još uvijek živa. 'Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti’, rekla je tada istaknuvši da smatra kako Marijanin suprug možda zna više nego što govori. 

'Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome', izjavila je.

Marijana Seifert bivša je pobjednica Big Brothera
Pixsell/Goran Stanzl 

Podsjetimo, Marijana je bila pobjednica reality showa Big Brother 2011. godine. Njezin je nestanak prijavio njezin suprug Karlo Seifert 27. travnja ove godine, a većih tragova u rješavanju ove misterije još nema. Karlo je rekao kako je suprugu posljednji puta vidio oko ponoći te noći, kada su zajedno išli na spavanje u svom domu. 

Marijana je tako nestala u noći s 26. na 27. travnja iz svog obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Unatoč opsežnoj potrazi po tom zagrebačkom naselju i po rijeci Savi, Marijani se izgubio svaki trag, a do danas nije pronađen ni jedan novi trag koji bi ukazao na to gdje se Marijana trenutno nalazi.