Burne reakcije dočekale su srpske Kardashiane, obitelj Adaktar, nakon sinoćnjeg emitiranja prve epizode.

Loša gluma, bahato ponašanje i razbacivanje novcima samo su neki od razloga zbog kojih se obitelj našla na meti javnosti.

Adam Adakatar, samoprozvani bog obrva i njegova tetka Vanja, inače glavna karika u obitelji, obilazili su prostore za novi salon, pri čemu je došlo do nesuglasica jer su Adamu svi prostori izgledali kao 'rupe'.

U međuvremenu, Vanjina kći, tinejdžerica Ara, odvezla je baku Nadalinu u dućan te javno priznala da vozi bez vozačke dozvole.

Baka Nadalina Adaktar također se pojavila u showu
Instagram 

Ara je na društvenim medijima naišla na hejt komentare radi izjave ismijavanja državnih škola.

'Žao mi je što moj brat nije išao u privatnu školu, valjda su takva vremena bila.'

Dijalozi su djelovali iscenirano, a drama koju su htjeli prikazati zapravo je prikazala njihovu disfunkcionalnost i razmaženost.

Osim što su se međusobno raspravljali, bezobrazno i bahato ponašanje prema njihovim asistentima i zaposlenicima je također obilježilo prvu epizodu.

Ana Nikolić napravila dramu u salonu Adama Adaktara
Instagram 

Pojavila se i srpska pjevačica Ana Nikolić koja je došla u salon Adama Adaktara na tretman. Kontroverzna pjevačica koju optužuju da je stalno pod utjecajem alkohola i nedozvoljenih supstanci odmah je završila na meti brojnih kritika Tviteraša.

U javnost su nedavno izašle i bivše zaposlenice salona čiji su vlasnici Adaktarovi te za portal Svet Plus iznijele kako su nad njima vršili mobing, prolijevali prljavu vodu na pod kako bih je one počistile te ih pri tome vrijeđali.

'Oni su svi toliko bahati i nehumani  da ne postoje riječi kojima bih mogla to opisati.' Također, isplivao je podatak da je cijela obitelj (prije Marjanović) promijenila prezime, a nagađa se da su svi promijenili imena kako bi započinjala na slovo 'A'. 

Razlog tome je očigledno taj što im je uzor bila obitelj Kardashian čija imena počinju na slovo 'K'.

Adam Adaktar promijenio je prezime
Instagram 

Podsjetimo, bogatstvo obitelji Adaktar zasniva se na nekoliko poslova. Otvorili su prvi centar u Beogradu 2017. godine, a u kratko vrijeme postao je poznat među ženama. Zatim je Adam krenuo s mnogim edukacijama diljem Europe te se počeo baviti kozmetikom i prodajom kozmetičkih preparata. Suvlasnici su jednog beogradskog restorana, a prodaju i leće u boji.