Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe i njegova zaručnica Saška Veselinov vjenčali su se u crkvi svetog Marka u Beogradu.

Đorđe Đoković i Saška Veselinov vjenčali su se u Beogradu
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Pažnju na vjenčanju su privukli članovi njihovih obitelji. Tako je Novak došao s Jelenom i njihovom djecom, Stefanom i Tarom, a stariji brat Marko pojavio se s dugogodišnjom djevojkom Leti Tessari, brazilskom dizajnericom. 

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov.jpeg

Samozatajni par navodno se i vjenčao, a godinama žive daleko od Srbije, odnosno u sunčanoj Marbelli gdje je Marko i izgradio uspješnu karijeru.

Marko Đoković i Leti Tessari na vjenčanju Đorđa Đokovića i Saške Veselinov
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Na vjenčanju su se pojavili u svečanim izdanjima. Marko u odijelu i bijeloj košulji, a Leti u diskutabilnoj kombinaciji. 

Dok Jelenu kritiziraju da je njeno izdanje previše poslovno i nimalo svečano za vjenčanje, Leti je odjenula crnu plisiranu suknju i kratki prozirni top s rupicama ispod kojeg se nazirao crni grudnjak. S obzirom da je u pitanju bilo crkveno vjenčanje, neki smatraju kako je njezina 'gola' kombinacija ipak neprimjerena.

Leti Tessari u prozirnom topu na vjenčanju u crkvi
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Mnogi su iznenađeni informacijom da je najstariji od braće Đoković zauzet, a par je zajedno već četiri godine.

Prije nekoliko godina su ga spajali s legendarnom tenisačicom Caroline Wozniacky. Službena potvrda nikada nije stigla pa se ni dan danas ne zna da li je u pitanju bio flert, veza ili ipak samo prijateljstvo.

Iako rijetko eksponiraju svoju vezu, Leti je nedavno putem Instagrama Marku posvetila emotivne riječi.

Marko Đoković i Leti Tessari žive u Marbelli
Instagram 

'Marko... Ne znam odakle da počnem kad pomislim na tebe, kad pričam o tebi, kad te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moji osjećaji prema tebi ne počinju i ne završavaju ...nema riječi kojima bih opisala kako se osjećam u trenucima koje živimo zajedno... Volio bih da mogu objasniti neobjašnjivo, svaki put kad pokušam saznati što je to što osjećam prema tebi, iznova. .. Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svakog dana, kao da je početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla reći da te volim', napisala je.

Podsjetimo, Marko se tenisom počeo profesionalno baviti s 14 godina, ali napustio je bijeli sport i odlučio se posvetiti karijeri koju gradi na teniskoj akademiji u Španjolskoj, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Marko Đoković i Đorđe Đoković privukli su pozornost svjetskih medija