David Beckham dobivao je pohvale jer je 13 sati čekao u redu kako bi se oprostio od kraljice Elizabete II. čiji je lijes izložen u Westminsterskoj opatiji, no sada se našao na meti kritika.

Dok su prizori uplakanog Davida dirnuli mnoge, pojedinci smatraju da je iskoristio cijelu situaciju za svoju promociju.

'Pošteno od Davida Beckhama jer se pridružio redu za kraljicu. Više od 12 sati kako bi odao poštovanje', napisao je BBC-ev voditelj Dan Walker na Twitteru.

'Lijepo od Davida i ostalih slavnih ljudi koji su čekali strpljivo', 'Šteta što ostale takozvane zvijezde nisu učinile isto', 'Tako treba. Zašto bi zvijezde trebale biti tretirane drukčije od ostalih ljudi? Bravo, Becks', pridružili su se ostali Danovoj pohvali.

No neki se nisu složili s time.

'Morao je pokazati svoje lice, nije li? Iskorištava svaku šansu za pokazivanje', 'Zajedno sa 100.000 drugih, pa što?', komentirali su.

Usto je jedan korisnik Twittera rekao da nije istina da je Beckham čekao toliko u redu.

'Nije bio u redu 12 sati. Moja supruga i sin jesu i David Beckham se pridružio redu baš ispred njih jedan sat prije nego su ušli u Westminstersku opatiju. Nije bila sretna!', napisao je.

No drugi nisu povjerovali u njegove riječi.

'Mislim da ne postoji žena na svijetu kojoj ne bi bilo drago da se Becks ugura ispred nje', 'Nije istina', 'To se nije dogodilo', 'Koja čudna laž', poručili su mu.

Inače, Beckham je prema pisanju Daily Maila dobio priliku oprostiti se od kraljice u dva ujutro. Umirovljeni nogometaš je bio uplakan nakon što je odao svoje poštovanje najdugovječnijoj monarhinji.

David Beckham je čekao u redu da se oprosti od kraljice Elizabete
Profimedia 

David se kao kapetan engleske nogometne reprezentacije nekoliko puta susreo s Elizabetom II. i odlikovala ga je 2003. Redom Britanskog Carstva.

'Svi želimo biti ovdje zajedno. Svi želimo iskusiti nešto čime slavimo nevjerojatan život naše kraljice i mislim da je ovako nešto namijenjeno za ovakvo zajedništvo', rekao je Beckham za BBC.

Dodao je kako je toliko izdržao u redu jer je s ljudima jeo čips, krafne i sendviče te pio kavu.