Mnogi su se iznenadili kad su saznali da je naših dvoje proslavljenih glumaca, Nina Violić i Filip Šovagović, zajedno. Par je svoju vezu mjesecima uspješno skrivao, a onda se Filip 'izlanuo' u jednom intervjuu i sve je izašlo u javnost.

Danas su već dobro poznati i rado viđen par, a pozornost privuku gdje god da se pojave zajedno. Skupa su stigli i na otvorenje 20. Zagreb film festivala gdje su nasmijano pozirali pred kamerama.

Nina Vidović i Filip Šovagović na otvorenju Zagreb film festivala
Marko Lukunic/PIXSELL 

Nina je nedavno za magazin Story ispričala kakav je Filip u vezi.

'Nitko nije smješniji od Filipa, on je cijelo ljeto peglao svoje kombinacije za turneju s filmom. Prošli smo dosad više od 20 gradova zajedno, što po festivalima, što preko Kina Mediteran, pa Kino mreže. Stalno je ispitivao kako mu što stoji i je li smršavio. Svaki je dan izgovarao iste rečenice sto puta. Ponekad namjerno napravi neku nevažnu glupost pa se pravi da nema pojma, kao da je napravio strašno zlodjelo.

Filip Šovagović i Nina Violić skrivali su vezu dvije godine
Marko Lukunić/PIXSELL 

Jednom mi je rekao da imamo miševe u kuhinji, živjeli smo u Dubrovniku dok sam pripremala Gertrudu u Magellijevu ‘Hamletu’, stalno sam tražila te miševe pa ga jedno jutro pitala: 'Zar si pojeo svu šalšu?' A on mi je odgovorio: 'Ma to su miševi pojeli.' Tada sam skužila da mi laže da imamo miševe. On bi se noću ustajao i jeo iz padele. Najviše voli kad sam ljuta, onda uglazbi moje rečenice i pretvori ih u neku blesavu pjesmu koju pjeva minimalno pet dana'. ispričala je.

Otkrila je i što posebno cijeni kod njega.

'To što uvijek ima autentičan pogled na sve što nas okružuje. To mi je jako inspirativno, odmorim se uz njega. Filip je veliki optimist i uz njega je ovaj svijet lakše izdržati. Ide mu na živce što se u neke ljude zaljubljujem, a neki su mi grozni, jer su njemu svi ljudi podjednako OK i podjednako bez veze. I tako onda nastanu i svađe da nam ne bude dosadno', dodala je.

U jednom je ranijem intervjuu Nina ispričala i kako ju je Filip ‘zeznuo’ i medijima otkrio da su zajedno.

Nina Violić i Filip Šovagović krili su svoju vezu
promo 

'Dogovorili smo se da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i tako smo se sačuvali dvije godine. Onda me zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave 'Zagreb 2020' dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu', rekla je jednom Nina za Večernji.hr.

Inače, par je surađivao i profesionalno, Filip radio glazbu za Ninin film 'Baci se na pod', ujedno i njezin redateljski debi'. 'Nina me nagovorila da se odvažim upustiti u nešto o čemu ništa zapravo nisam znao, iako me ta disciplina zanima cijeli život. Ovo mi je prvi ozbiljniji takav angažman. Te moje muzike u filmu nema više od pet minuta, no osjećam totalnu odgovornost jer želim da Ninin potpuno genijalan projekt prođe što je bolje moguće i zbilja se nadam da ga nisam upropastio svojom glazbom', rekao je za Večernji.

Inače, i Filip i Nina iza sebe imaju po jedan propali brak. Nina je bila u braku s Tvrtkom Jurićem s kojim ima 19-godišnju kćer Rozu, a Filip je u braku s Ružom Grizelj dobio kći Klaru.